GROUP MANAGER

OrcunGul

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar benim minecraft group manager i görmüyor (görmüyor derken komutlarını falan giremiyorum hiç bisi yapamıyorum mesela manadd isimimi ve istedğim yetki yi yazıyorum olmuyor) lütfen acil yardım 4 gündür uğraşıyorum ama çözümünü bulamadım.
Not:
Açtığım server faction serverdir.
Group manager bana ait değil
Pluginlerdede gözükmüyor group manager (minecraftın içinde /plugins komutu ile pluginlere bakıyoruz ya ordada yok işte)

InfusionCoder

HTML CSS PHP Coder| MrCezmi| TeamCezmi
En iyi cevaplar
0
Güncelle Olmassa Configi Sil Tekrar Yap (Eğer Alıntı Kullanırsan Böyle Şeyler Olabilir Kendin Yap Yapamssan Bana Ulaş Belirli Bir Ücret Karşılında Sana Plugin Paketinden Özel Plugine Kadar Herşeyi Yapabiliriz -JrZ Team)

ByArrogant

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Sunucudaki Group Manager plugininin dosyalarıyla beraber ayrı bir yere saklayın(sorun çıkarsa diye) sonra şu linkten indirin.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

(Download Now Via external site)
Sadece ek dosyaları koymuşsunuz.Ben jar halinde istemiştim.

ByArrogant

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Plugins dosyasında "groupmanager.jar" (tam bilmiyorum) dosyasının olması lazım.Eğer yoksa sorununuzu açıklıyor.Linkteki EssentialsGroupManager.jar (.jar yazısını görmeyebilirsiniz) dosyasını plugins klasörüne atın.Sonra "GroupManager" klasörünü silin ve sunucuyu başlatın.Ama orjinal linkten indirdiğiniz için "Kurucu,rehber,kıdemli rehber" vs. Türkçe olmayacak.Türkçe isterseniz internetten pluginin Türkçe leştirilmiş halde indirip kurabilirsiniz.Sorun çıkarsa buraya yazın.Cevaplamaya çalışayım.