GroupManager Destek | Prefix Sıfırlama

SteveKafası

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaslar ben mesela /manuaddv isim prefix {ASD} yazdım sonra adamı /manuadd isim vip yaptım. ama ilk yaptığım prefix kalıyor. ben bunu users.yml dışında nasıl sıfırlıyabilirim. default grubun prefixini verebilirim ?

ÇÖZÜMÜ BULDM !
/manudelv isim prefix yazarak silebiliyormuşuz. deneme yanılma ile buldum iyi oyunlar.

Son düzenleme:

SteveKafası

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
bakın. /manuaddv isim prefix yazınca argumentleri yanlış girdin diyor çünkü prefixin yanına boşluk bırakıp birşeyler yazmanız gerekiyor. bilip bilmeden konuşmayın.
/manudelv isim prefix yazınca siliniyor.!

TheBlueDeath

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
bakın. /manuaddv isim prefix yazınca argumentleri yanlış girdin diyor çünkü prefixin yanına boşluk bırakıp birşeyler yazmanız gerekiyor. bilip bilmeden konuşmayın.
Sen zaten prefixin silinmesini istemedin mi? Yukarıya sıfırlamak istiyorum demişsin bende manudelv isim prefix yaz silinir dedim.Sıkıntı burda bizde değil eksik yazmanda.

OrangeLemon

Let it die
En iyi cevaplar
0
burda insanlar sana yardım etmeye çalışıyor sen geliyorsun "bilip bilmeden konuşmayın diyorsun" ne halin varsa gör