GroupManager prefix hatası

caylak29y

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba Arkadaşlar Sizlerden bir yardım almak ihtiyacı duydum GroupManager de prefixlerde hata var pl güncelledim sorun yine aynı GroupManager prefixleri göstermiyor
Kullandıgım pl paketi AhmetMelihTR - Son Plugin Paketi [1.0] kullanıyorum herşeyi yaptık birtek GroupManager hata var bana GroupManager düzeltilmiş halini vere bilirmsiniz AhmetMelihTR - Son Plugin Paketi GroupManager rini arkadaşlar tskler iyi forumlar herkeze

Nothingkat42

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yada Essentialsın Pluginlerini Full Değiştirmeni Öneneririm Jarlarıyla Birlikte.Belki Eski Sürüm Olabilir.Oda Olmassa Vaultun Son Sürümünü İndirmeyi Denersin.

caylak29y

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
öyle kelimler de yok :( Essentialsın Vault sürümlerini degiştirdim gine aynı :(

AdexTR

Muvaffakiyetsizleştiriveremeyebileceklerimizdenmiş
Emekli
En iyi cevaplar
112
@caylak29y ,
1) Groupmanager'ı eski ve çalışan backup'ı ile değiştiriniz.
2) Eğer böyle hatalar çıkıyorsa, group eklemek için oyun içinden /mangadd <grupismi> ve group prefixi (tag) için /mangaddv <grupismi> prefix <tag> ve grouplara yetki eklemek için /mangaddp <grupismi> <yetki> kullanabilirsiniz.
3) Config editlerken dikkatli olunuz, sizinde bildiğiniz üzere ufak hatalar (tab, space, karakter, çizgi hataları) her şeyi
mahvedebilir.
4) Ayrıca eğer prefixleri şekilli yapmaya çalışıyorsanız önce şekilsiz halini oyun içinden bir kenara yazınız, sonra direk o şekli yapıştırınız. Bir kaç defa kopyala yapıştır yapınca boşluk hatası oluşuyor oyundan bile yapmış olsanız hata veriyor.
----------------------
bırakın şu groupmanager mıdır nedir permissionsex kulanın :huh:
Sonunda aynı fikirde olduğum birisi. Tabi ki de limon. ^_^

caylak29y

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
backup degiştirdim fakat sorun devam ediyor dediginiz gib backup degiştirdim hiçbir şey olmadı bana GroupManager prefix hatası var bana
GroupManager düzenlenmiş halini vere bilirmisiniz AhmetMelihTR - Son Plugin Paketi ben yapamadım bi türlü :( sunucu bakıma aldım bu fix hatası yüzünden

ArthRotech

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
backup degiştirdim fakat sorun devam ediyor dediginiz gib backup degiştirdim hiçbir şey olmadı bana GroupManager prefix hatası var bana
GroupManager düzenlenmiş halini vere bilirmisiniz AhmetMelihTR - Son Plugin Paketi ben yapamadım bi türlü :( sunucu bakıma aldım bu fix hatası yüzünden
Sohbet de <Caylak29y> bu tarz bir şey var mı?

caylak29y

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
evet var mesala çaylak merhaba yazdıgım da yan tafta kurucu vb birşeyler yazmıyor :(

MD_Optional

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sürümü Uymaya Bilirmi ?
Ve Sorunu Cözemediysen Baska Pulgin Paketinden GroupManager al Ve Editle.