GroupManager Problemi

KuzuCevirme

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaslar groupmanager tammen ayarladım herseyi hallettim tam bi oyuncu olayım dedim manuadd kaleler422 Oyuncu yazdım konsoldan direk oldu btti falan diye sarı yazılar cıktı konsolda ama oyun icinde degistiremiyorum permelr calısıyor oyunun icindende yazdım aynı komutu konsoldan kontrol ettim yine sarı yazılar cıktı oldu diye ama yine grubum degismedi nedenini bilmiyorum

2. sorunum ise Prefixler calisiyor ama suffix ler neden calısmıyor bilgim yok yardımcı olabilirmisiniz suffixlere hangi kodu uygularsam uygulayayim hep beyaz

WitherLegend

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
1.Sorununda ne hatası veriyor söylersen daha iyi yardımcı olabilirim.
2.groupmanager>worlds>world klasöründen değiştir o zaman orada suffix "" var içini doldur

KuzuCevirme

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
1.Sorununda ne hatası veriyor söylersen daha iyi yardımcı olabilirim.
2.groupmanager>worlds>world klasöründen değiştir o zaman orada suffix "" var içini doldur

1. hatayi cozdum 2. si ise soyle diyeyim essentials in config in icinde tek tek gruplar icin ozel olarak tekrar suffix ve prefix ayarlamam lazım ama ben suffix i direk grup managen den halletmek istiyoum yani oyuncular birsey yazdıgı zaman o mesaj olarak gozukeni

WitherLegend

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
1. hatayi cozdum 2. si ise soyle diyeyim essentials in config in icinde tek tek gruplar icin ozel olarak tekrar suffix ve prefix ayarlamam lazım ama ben suffix i direk grup managen den halletmek istiyoum yani oyuncular birsey yazdıgı zaman o mesaj olarak gozukeni
Özel olarak ayarlamalısın işte.Oyuncu grubuna gel suffix "&renkkodu" yaz.Tam olarak anlamadım ama ne dediğini