Ahmetreyiz18
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
Arkadaşlar Şu Groupmanagerde grup prefixlerine &l, &m gibi şeyleri Başka bir plugin mi gerekiyor. sizce ?
O Var Ayarlarında Bi Sıkıntı Olabilir Diye Düşünüyorum Ama Ne İşteSadece Essentials yeterli olacaktır.
Sorun tam olarak nedir açıklar mısınız? Groupmanager'de grup prefixleri için ayrı yeten bir plugin gerekmez.O Var Ayarlarında Bi Sıkıntı Olabilir Diye Düşünüyorum Ama Ne İşte
&a[Kurucu] fln yapabiliyorum fakat &a&l[Kurucu] YapamıyorumSorun tam olarak nedir açıklar mısınız? Groupmanager'de grup prefixleri için ayrı yeten bir plugin gerekmez.
Prefixi oyundan ayarlamayı deneyiniz. Daha demin denedim bu şekilde işe yaradı:&a[Kurucu] fln yapabiliyorum fakat &a&l[Kurucu] Yapamıyorum
/mangaddv kurucu prefix &6&l[&a&lKurucu&6&l]
denedim olmuo normal chattede kalın yazılmıo !Prefixi oyundan ayarlamayı deneyiniz. Daha demin denedim bu şekilde işe yaradı:
Kod:/mangaddv kurucu prefix &6&l[&a&lKurucu&6&l]
Bak Şimdi nasıl Oluo Anlamıyorum şu an Hem Chatte Hem De Tagda &l &m gibi şeyler çalışmıo fakat &a &b çalışıo nasıl düzelticemKardeşim dedigini Pek Anlamadım sen Chat yazını Mı Renkli Yapmak Istiyosun Yoksa Tagınımı ?
EssentialsChat Plugininde Sıkıntı Olabilir Kısacası Essentialsı Bir Plugin Paketinden alın Plugin Paketlerinde &l &m gibi Büyülü Karakterler ÇalışıyorBak Şimdi nasıl Oluo Anlamıyorum şu an Hem Chatte Hem De Tagda &l &m gibi şeyler çalışmıo fakat &a &b çalışıo nasıl düzelticem
bi deniyimEssentialsChat Plugininde Sıkıntı Olabilir Kısacası Essentialsı Bir Plugin Paketinden alın Plugin Paketlerinde &l &m gibi Büyülü Karakterler Çalışıyor
Jarlarınıda Degiştirsen İyi olur bence.bi deniyim
sadece config dosyasını deistricem yeterlimi
yok onu deiştricemde groups.yml felan gerekmio dimiJarlarınıda Degiştirsen İyi olur bence.
Kardeşim Jarlarını Degiştirmezsen Karışıklık Olabilir Ginede Jar Degiştirmiyeceksem diyorsan At Ozaman Ymllerini Pek İşe Yaramaz Söyliyeyimyok onu deiştricemde groups.yml felan gerekmio dimi
Jarı Değiştircem Dedim YaKardeşim Jarlarını Degiştirmezsen Karışıklık Olabilir Ginede Jar Degiştirmiyeceksem diyorsan At Ozaman Ymllerini Pek İşe Yaramaz Söyliyeyim