Gruop Manager

RememberMe

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Arkadşlar ben yeni gruplar kurmak istiyorum.Nasil yapinca bunlarin permleri nedir?Söylermisiniz.

RememberMe

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Konuyu biliyorum fakat sen sadece chat permini göstermissin bana diger permleri lazim genede saol

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Diger permler dedikelrin maselef senin sahip olduklarina bagli o yuzden o konu sadece bir kac perm in ustunde durdum tabi hepsini okuduysan. Ve senin dedigin diger permleri kendi ihtiyacinda gore bulup ayarlaman gerek. Bulmak icin google i kullanabilirsin. Permini aramak istedigin pluginin adinin devamina permissions yazip arat sana tum yetkileri gosterecektir. Hangi permi bulacagini bilmiyorsan; bu permin ne ise yaradigini goz onunde bulundurarak bir plugin listesi cikarip icerdikleri tum pluginlere bakman gerekir.

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Ben plugin paketlerini hic sevmiyorum aslinda yani kimseye plugin paketlerini kullanamsini onermem ama bu plugin paket yapanlari da sevmiyorum demek degil. isini cok iyi yapan bir kac oyuncu var ve gercekten iyiler demek istedigim oylesine yapmiyorlar. Ve zaten onlar plugin paketlerine imzalarini attilar yani bir markalasma gibi hatta bazilarinin arasinda rekabet bile var. Ve o rekabete neden gireyim ki ben sadece insanlarin pluginelri ile ilgli sorunlarini cozuyorum ben bunda imza atmisken onlar da plugin paketi yolunu secip ona imzalarini attilar. Gerci sadece benim bu sorun cozme isinde tek basima oldugum soylenemez yine bildigim birkac kisi daha var ayni benim gibi ugrasan. Yani kisacasi gerek duymutorum plugin paketi yapmaya. :)