Grup eşyaları düşmesi !

Axel102

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
6
Merhaba,
Benim isteğim belirlediğim bir grubun eşyaları düşmiyecek diğer kişilerin düşecek bunu yapabilirmiyim ?

MegaCrafter

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bunu o oyuncuyu bir yere kaydederek yapabiliriz veya bir permission varsa olarak yapabiliriz ama eşyaları yere düşmeyince ona geri mi dönecek?

Axel102

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
6

MegaCrafter

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Normal keep-ınventory gibi sadece permini verdiğim kişi yada grubun üstündekiler düşmiyecek

Ozaman yaparmısın .d
O vakit skript ile yapılsın. Nasıl yapacağımı biliyorum ama hafif uzun sürer. Tam ölünce rnvanter kaydolacak doğunca dönecek falan skript ile tek hamle ile olur. Ölünce 1 saniyelik keep inventory açacak :D

VictoryAndGlory

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
O vakit skript ile yapılsın. Nasıl yapacağımı biliyorum ama hafif uzun sürer. Tam ölünce rnvanter kaydolacak doğunca dönecek falan skript ile tek hamle ile olur. Ölünce 1 saniyelik keep inventory açacak :D
Mantığını söyliyim siz yapın. Ben daha önce yapmıştım.
On Damage eventine
tab"eğer hasar hpye eşit veya büyükse"
tabtab"slot 1'i {slot1.%victim%} kayıt et"(aynı şekil tüm slotları kayıt edin.)

On Death eventine clear drops yazın.

On Respawn eventine wait 0.5 seconds ekleyin (gecikme olmadan verirseniz laglı durumlarda item gelmeyebilir. wait ya da tick eklemenizi öneririm)
tab "oyuncunun 1. slotunu {slot1.%victim%} olarak ayarlayın"(aynı şekilde tüm slotları bu şekil geri yükleyin)

Bu kadar. Bunu kendi svmizde yapmıştık, bu bilgisayarda kodlar olsa atardım ama diğer bilgisayar Bursada.