Gruplarla Alakalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bluera

Fiercely unapologetic.
Geliştirici
Emekli
En iyi cevaplar
13
Gruba herhangi bir konu açıldığında, mesaj yazıldığında, istek geldiğinde herhangi bir bildirim gelmiyor. Bunu yaparsanız sevinirim çünkü grubu açmamızın sebebinin %50'si zaten konu açıp sohbet etmek v.b lütfen.
(Varmı bilmiyorum Bildirim Seçeneklerine baktım. Ayrıca bende gelmiyor.)

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Aslın da grupta konu açıldığında bildirim geliyor fakat şöyle.1 Bildiriminiz var diyor fakat bildirimlere baktığınız da ise bildirim olmadığını görürsünüz böyle durumlarda grubu açarsanız yeni bir konu açıldığını görürsünüz ve eğer O konu da mesajınız bulunuyorsa bir başkası mesaj yazdığın da size bildirim gelir O konu ile alakalı.Beğenmek yetmiyor sadece mesajınız bulunsun yeter bildirim gelir.Eğer bir kaç atılan mesaja bakmadıysanız size bildirim gelmez.

bluera

Fiercely unapologetic.
Geliştirici
Emekli
En iyi cevaplar
13
Aslın da grupta konu açıldığında bildirim geliyor fakat şöyle.1 Bildiriminiz var diyor fakat bildirimlere baktığınız da ise bildirim olmadığını görürsünüz böyle durumlarda grubu açarsanız yeni bir konu açıldığını görürsünüz ve eğer O konu da mesajınız bulunuyorsa bir başkası mesaj yazdığın da size bildirim gelir O konu ile alakalı.Beğenmek yetmiyor sadece mesajınız bulunsun yeter bildirim gelir.Eğer bir kaç atılan mesaja bakmadıysanız size bildirim gelmez.
Bende o da olmuyor bilmiyorum şu ikisinide düzeltsinler teşekkürler.

• Beğen
Reactions: DIO

craft_man

Shia LaBeouf
En iyi cevaplar
0
Bu özellik grup eklentisi tarafından desteklenmiyor. şu an ki grupları yeni grup sistemine geçirebildiğimiz takdirde grup sistemi yenilecektir. Daha iyi bir kullanıcı arayüzüne sahip olacaktır. Fakat şu an için gruplarla ilgili bir düzenleme yakın değil. İlerleyen tarihlerde güncellenecektir.

İyi forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...