Olmadigini biliyorum modunu soruyorum modu internette bulunmakta fakat kurulumunu yapamadim.Gta 4'de tank yok
"Gta 4'de tank yok
Gta 4'de var mı diye sormuş? Tbogt dlc olduğu için onu hesaba katıp cevap vermedim. Ayrıca o tank değil zırhlı bir araç."Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol." Ek paketiyle birlikte tank geliyor.
"Gta 4 de tank modu varmı" lütfen düzgünce okuyup cevaplayın.Gta 4'de var mı diye sormuş? Tbogt dlc olduğu için onu hesaba katıp cevap vermedim. Ayrıca o tank değil zırhlı bir araç.
"Gta IV vehicle mod install program" diye internet üzerinde arama yaptığında gerekli yazılımlar çıkıyor reklam olmasın diye link vermiyorum şu an.
"Gta 4'de var mı diye sormuş? Tbogt dlc olduğu için onu hesaba katıp cevap vermedim. Ayrıca o tank değil zırhlı bir araç.
"Gta IV vehicle mod install program" diye internet üzerinde arama yaptığında gerekli yazılımlar çıkıyor reklam olmasın diye link vermiyorum şu an.
Mod olarak var ve dediğim program ile kurmayı deneyebilirsin."Gta 4 de tank modu varmı" lütfen düzgünce okuyup cevaplayın.
Benim bahsettiğim şey şunun gibi bir şey."" Bu mu tank değil?
Horsepowerı düşük olan arabaya araba demiyor musun mesela sen? Ne alaka şimdi ateş gücünün düşük olmasıyla tank olmaması?Mod olarak var ve dediğim program ile kurmayı deneyebilirsin.
Benim bahsettiğim şey şunun gibi bir şey.
![]()
Senin gösterdiğin şeyin ateş gücü daha düşük.
Arkadaş sen niye her şeye ters çıkıyorsun. Benim bahsetteğim şey şuydu diye resim attım neyi anlamadın?Horsepowerı düşük olan arabaya araba demiyor musun mesela sen? Ne alaka şimdi ateş gücünün düşük olmasıyla tank olmaması?
Sen ilk mesajında GTA IV'de tank yok diyorsun bende var diyorum ve ispatlıyorum sen sonrasında bu tank değil ki diyorsun bende sana tank olduğunu söylüyorum burda ters çıkan sensin. Tank olan birşeyin tank olmadığını iddia ediyorsun ısrarla.Arkadaş sen niye her şeye ters çıkıyorsun. Benim bahsetteğim şey şuydu diye resim attım neyi anlamadın?