TrackTerzi
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
GTA 4 : EFLC
Oyunumuza girecek olur isek 2009da çıkış yapmış oyunumuzdur.
Oyunumuzun 2 adet kısımı vardır.
Tlad (The Lost And Damned) ve Tbotgt (The Balled of The Gay Tony)
Ben ise sadece Tlad'dan bahsedeceğim.
The Lost and Damned
Karakterimiz Jonny Klebitz ile bir motorcu çetesi (Çetenin adı Lost MC) üyesiyiz , ara sıra arizona kertenkeleleri gibi hareketler yapıyoruz,ara sıra da çok sürükleyici görevler görevler yapıyoruz.Oyunumuza girecek olur isek 2009da çıkış yapmış oyunumuzdur.
Oyunumuzun 2 adet kısımı vardır.
Tlad (The Lost And Damned) ve Tbotgt (The Balled of The Gay Tony)
Ben ise sadece Tlad'dan bahsedeceğim.
The Lost and Damned
Dostlarım ağlıyacağınıza dair iddiaya girebilirim.Jim ölünce öyle bir içiniz parçalanıyor ki siz anlayamazsınız.Jim ile sürekli takılın. Ashley *r*spusu için Jim ölüyor.Ben bunun için yarım saat ağladım be aga...
Evet ilk olarak oyun neden Steam'de kötü eleştirildi?
-WiNdOWs laYvla UrAşCaNIzA GiDin kIReK iNdiRin.
-İnsanlar Windows Live bağlayamadığı için kötü eleştiri verdi.
Aksine oyun:
+Sürükleyici
+Ani ruh değişimi yaşatan
+Hayata ve firmalara göndermeleri olan
+Daha fazla alternatif özellikli.
ALTERNATİFLER
İlk olarak Jim,Clay ve Terry olmak üzere bizim asla gruptan ve yanımızdan ayrılmadan
adamın dibi Lost Mc üyesi adamlarımız var.Bu adamlarımızı ister çağırır ister yemek yemeye,ister içmeye,ister vahşet çıkarmaya,isterde görevin ortasında desteğe çağırabilirsiniz.Bunun dışında çete savaşları ve motor yarışları düzenleniyor.Yani oyunun birçok alternatifi var.Sıkılmazsınız.
HİKAYE
Acıtasyondan ziyade gerçekleri yansıtan ve her an mutludan sinir ruh haline bölünebileceğiniz bir hikayesi var.Bazı bölümler sıkıyor ama onun dışındaki görevlerin çoğu eğlenceli.Hayat işte...Nerden vuracağı belli olmuyor.
Yama
Evet yaması var eğer İngilizce bilmiyorsanız çevirildi.Yani artık barzoca çevirmek sorunda değilsiniz! Yaz googleye indir.
Özet Olarak
Bu oyunu ... Öneririm!