GTA 4'mü?AC Revelationsmu?

GTA 4'mü?AC Revelationsmu?

• gta

Kullanılan: 3 75.0%
  • ac

Kullanılan: 1 25.0%

• Kullanılan toplam oy
    4

secretkaan

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
gta 4 ü daha uzun sürede oynarsın bitince modlarla felan devam edersin ac de o kadar uzun sürmez :D

Excuted

-Calibre-
En iyi cevaplar
0
gta 4 ü daha uzun sürede oynarsın bitince modlarla felan devam edersin ac de o kadar uzun sürmez :sırıtmak:

Benim bir arkadaşda ac var oyunu full bitirmiş her şey açık yan görev filan hepsi full ben çoğu oyunu fpsleri 3-4 saatte öbürlerini 3-4 günde bitirebiliriyorum.Herhalde sıkmaz ac?Hangisi daha uzun acde hile varmı?acde adamlar 1 saatte öldürmüyoz.Demi?Ben sabredemem.

secretkaan

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
gta da yapılıcak daha çok şey var ac de sadece savaşıyosun diyim ben sana kısaca :D

Excuted

-Calibre-
En iyi cevaplar
0
gta da yapılıcak daha çok şey var ac de sadece savaşıyosun diyim ben sana kısaca :sırıtmak:

1-2 hafta sonra yükliycem birde pcde çok fazla oyun var en kötüsü 50 mb(mc) ondan sonra smite 3 gb gta 14 gb ac 8gb zaten ikisinide yükliycem birtek hangisi önce yükliyeyim sonuçta ikisinde bitirince devam ediyor 2-3 hafta olyanıyım onlarla canım sıkılıyor.

Hasan29

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kesinlikle Gta4 arkadaşın dediği gibi o kadar fazla görev varki anca 1 haftaya bitirirsin (bonuslarla beraber)Güvercin avı,stuntlar,gezerken insan resmi görürsen sana görev veriyor v.b v.b

Hasan29

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hayır yok onun yerine programı var basıyorsun oynuyorsun (yanlız biraz fazla hacker var)

Excuted

-Calibre-
En iyi cevaplar
0
Hayır yok onun yerine programı var basıyorsun oynuyorsun (yanlız biraz fazla hacker var)

sen bana at özelden.[DOUBLEPOST=1373275134,1371916786][/DOUBLEPOST]Beyler Ac2 indiriyorum şu an.[DOUBLEPOST=1374436578][/DOUBLEPOST]ac revelations indirdim kurudum bitirdim.
Şimdi gta4 iniyor 12 gb oldu.

Praetorian

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Ac revelations çok feci bir oyundu altairin ölüm sahnesinde duygu patlaması yaşadım :'( :'(