GTA 5 Bende Çalışırmı

MrEmre

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ekran Kartı Özellikleri
Yonga Türü AMD Radeon Graphics Processor (0x6758)
DAC Türü: Internal Dac (400mhz)
Bağdaştırıcı Dizesi : AMD Readon HD 6670
DDI Sürümü: DX11
İşletim Sistemi Windows 7 Professional 64 bit
Derecelendirme 5.9
İşlemci Intel (R) Core TM i5-3570 CPU @ 3.40GHz
Yüklü Bellek Ram : 8.00
Sistem Türü : 64 bit işletim sistemi

MrEmre

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
ekran çözüürlüğünü 1680x900 yaparım oyunun ayarlarındanda özellikleri düşük moda ayarlarım muhteşem :)

MrEmre

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
hayır benim dediğim olur bikere karşılaştırdım ve sistemimdeki birçoğu özellik aynı çıktı !!

MrEmre

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
600p ile oynamak okadar çok saçmalıkli ona bişeymi dedim trip atmadım ona bilerek konuşma allahım ya sadece ona minimum ayarlarımın birçoğu bende aynı olduğunu söyledim trip felan atmadım bu forumda sizin gibiler çok bilmiş konuşuyo ayrıca yardımcı oluyor evet doğru güzel bir şey onada teşekkür ediyom allahım ya Ona Ben Salak Aptal Ezik Diye Trip atmadım trip atsaydım şöyle laf söylerdim ''Hey Salakmısın oğlum yanlış biliyon
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
bende çalışır çok biliyosun '' derdim lütfen hepiniz düşünerek cevap verin !!!!!!

Son düzenleme:

MrEmre

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
600p derken ? en düşük ekran çözülüümü oyunun çözünürlüğünü 1680x900 yapsam çok pismi kasar !?

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
600p ile oynamak okadar çok saçmalıkli ona bişeymi dedim trip atmadım ona bilerek konuşma allahım ya sadece ona minimum ayarlarımın birçoğu bende aynı olduğunu söyledim trip felan atmadım bu forumda sizin gibiler çok bilmiş konuşuyo ayrıca yardımcı oluyor evet doğru güzel bir şey onada teşekkür ediyom allahım ya
İslemcin yetiyordur. 600p hadi 720p olsun. Very low degil medium ayarda oynatir. Sadece cozunurluk verdim sana grafik kalitesnii degil. Simdi verdim grafik kalitesini. Ama yine de su optimizasyon olayini dusunmek gerek. 700tl lik bir ekran karti alsan fena olmaz yani...
600p derken ? en düşük ekran çözülüümü oyunun çözünürlüğünü 1680x900 yapsam çok pismi kasar !?
Muhtemelen 15 fps alirsin. Tabii iyi bir ekran karti alirsan tum sorun ortadan kalkar...

Kardeşim bir sorunun var galiba. En düşük ayarlar = minimum. 600p de minimuma giriyor. Alsan da oynayamazsın.
600p 400p ye 720p den daha yakin. 720p ile dahi rahat oynatabilir gibi. Her ne kadar emin olmasam da...

Son düzenleme:

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
İslemcin yetiyordur. 600p hadi 720p olsun. Very low degil medium ayarda oynatir. Sadece cozunurluk verdim sana grafik kalitesnii degil. Simdi verdim grafik kalitesini. Ama yine de su optimizasyon olayini dusunmek gerek. 700tl lik bir ekran karti alsan fena olmaz yani...

Muhtemelen 15 fps alirsin. Tabii iyi bir ekran karti alirsan tum sorun ortadan kalkar...

600p 400p ye 720p den daha yakin. 720p ile dahi rahat oynatabilir gibi. Her ne kadar emin olmasam da...
Texture quality high Gerisi çoğunluğu low olacak şekilde 720p çözünürlükte 30 fps alabilirsin sanıyorum ama o sistemle müthiş şeyler düşünmeyin.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

VictoryAndGlory

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
6670 ile mi?

Bilgisayarım 4 Çekirdek AMD FX 4100
8GB RAM
Sapphire HD6670 Ekran kartı. Hayırdır buradaki sistem şartlarıyla uyumsuzluk mu var canım?
  • Processor: Intel Core 2 Dört Çekirdekli İşlemci Q6600 @ 2.40GHz (4 CPUs) / AMD Phenom 9850 Dört Çekirdekli İşlemci (4 CPUs) @ 2.5GHz
  • Memory: 4 GB RAM
  • Graphics: NVIDIA 9800 GT 1GB / AMD HD 4870 1GB (DX 10, 10.1, 11)
Üstelik AMD FX işlemciler intelin Core2Quad serisinden katbekat güçlüdür. Diğer yandan AMD eşdeğeri olarak Phenom serisinden 2.5 GHz hıza sahip bir işlemci gösterilmiş. FX4100'ün 3.6GHz olduğunu unutma.
RAM 4GB istemiş bizde 8GB var.
Grafik Kartına gelince AMD HD4870 istemiş Bende AMD HD6670 var. Buradaki tek sorun ekran kartında o da öyle ahım şahım bir problem değil.
Örnek olarak 256 bit ekran kartı göstermiş. HD6670 128Bittir ama çok 256 bitlik karta taş çıkarttığını gördüm. HD4870'in bellek hızı da HD6670'den düşüktür.
Onların önerdiği ekran kartı 750MHz saat hızı, HD6670'in 800MHz. Kaldı ki amd overdrive ile anında overclock yapılabileceğini de söylememe gerek yoktur herhalde.

Herşeyi geçtim burada HD6670'i daha üstün yapan bir etken var. HD4670 55nm çipe sahiptir. Bunun anlamı daha çabuk ısınacağıdır. Yani oyun açık kaldıkça ekran kartının performansı düşecektir. HD6670 ise 40nm'dir.

Kısacası evet, 6670 ile.

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Bilgisayarım 4 Çekirdek AMD FX 4100
8GB RAM
Sapphire HD6670 Ekran kartı. Hayırdır buradaki sistem şartlarıyla uyumsuzluk mu var canım?
  • Processor: Intel Core 2 Dört Çekirdekli İşlemci Q6600 @ 2.40GHz (4 CPUs) / AMD Phenom 9850 Dört Çekirdekli İşlemci (4 CPUs) @ 2.5GHz
  • Memory: 4 GB RAM
  • Graphics: NVIDIA 9800 GT 1GB / AMD HD 4870 1GB (DX 10, 10.1, 11)
Üstelik AMD FX işlemciler intelin Core2Quad serisinden katbekat güçlüdür. Diğer yandan AMD eşdeğeri olarak Phenom serisinden 2.5 GHz hıza sahip bir işlemci gösterilmiş. FX4100'ün 3.6GHz olduğunu unutma.
RAM 4GB istemiş bizde 8GB var.
Grafik Kartına gelince AMD HD4870 istemiş Bende AMD HD6670 var. Buradaki tek sorun ekran kartında o da öyle ahım şahım bir problem değil.
Örnek olarak 256 bit ekran kartı göstermiş. HD6670 128Bittir ama çok 256 bitlik karta taş çıkarttığını gördüm. HD4870'in bellek hızı da HD6670'den düşüktür.
Onların önerdiği ekran kartı 750MHz saat hızı, HD6670'in 800MHz. Kaldı ki amd overdrive ile anında overclock yapılabileceğini de söylememe gerek yoktur herhalde.

Herşeyi geçtim burada HD6670'i daha üstün yapan bir etken var. HD4670 55nm çipe sahiptir. Bunun anlamı daha çabuk ısınacağıdır. Yani oyun açık kaldıkça ekran kartının performansı düşecektir. HD6670 ise 40nm'dir.

Kısacası evet, 6670 ile.

Orta ayardan kastinizi anlamadım 800x600 ve bütün su kalitesi gölgeler ve en önemlisi anti Aliasing gibi ekran kartına yük bindiren yavaş ekran kartlarının en kötü düşmanı olan ayarları ve birçok ayarı kapatıp yada düşüğe alıp sadece birkaç ayarı ortaya almayı kastediyorsan haklısın ne demeliyim.

Ayrica senin çalıştırmaktan kastın kaç fps oluyor bilmiyorum gta 5'i intel hd graphics 4000 ve üstü ile bile çalıştırabilirsiniz.