Gloin
''Far Over The Misty Mountains Cold...''
- En iyi cevaplar
- 0
Merhaba forumun kadim üyeleri, bu konuda size
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
Kasma Sorunu'nu anlatıcağım ve çözümleri göstereceğim.Arkadaşlar artık bu kasma olayına bir çözüm getirmenin vakti geldi.
İnternette görüyorum işte kasıyor nasıl düzeltebilirim gibi.
Ben kendi bildiğim çözümleri buraya yazacağım.
Çözüm 1 : Kesinlikle sistem özelliklerinize bakmalısınız. Eğer sisteminiz kaldırmıyorsa bu oyunu zaten kasmadan oynamanız imkansız. Ekran kartınıza bakmak istiyorsanın Başlat>Çalıştır>dxdiag yazarak bakabilirsiniz.
Çözüm 2 : Bilgisayarınızdaki boş dosyaları temizlemelisiniz. Program Kaldır ile bilmediğiniz programları ve kullanmadığınız programları kaldırmalısınız. Ayrıca %temp% klasörüne el atmanızı tavsiye ederim ne kadar boş şey varsa hepsi ordadır onları silebilirsiniz.
Çözüm 3 : Bilgisayarı açınca arka planda çalışan programlar elbet olur onları kapatabilirsiniz. Veya oyunu yüklemeden önce format atmanızı tavsiye ederim.
Çözüm 4 :
Giriş yap veya üye ol.
Ayarlarından ShadowQuality value '0' yapabilirsiniz.Çözüm 5 : Eğer Game Booster, Game Fire, Game Gain gibi programlar yüklerseniz oyunun hızlanmasını sağlayabilirsiniz.
Çözüm 6 : Ekran Kartınızı güncel değilse güncel değilse güncellemeniz yararlı olucaktır.
Çözüm 7 : Bilgisayarınızı performans moduna alarak fps artışı gösterebilirsiniz. Denetim Masası>Arama Kutusu>Performans ile yapabilirsiniz.
Çözüm 8 : tabii ki de klasik olan
Giriş yap veya üye ol.
oyununa girerek grafik ayarlarını düşürmelisiniz.Bu görüntüyü bozar ama fps artışını kesinlikle arttıracaktır.Çözüm 9 : Ekrana sağ tıklayarak Kişiselleştirmeden Yüksek Karşıtlığa Sahip Temalardan tema seçebilirsiniz fps artışına sebep olur.
Çözüm 10 : Bir diğer çözüm ise ekran kartına ait driver'ı silip tekrardan yüklüyoruz.Yüklerken sadece 'Graphic Driver'ı ve 'PhysX' seçiyoruz sadece.
Çözüm 11 : Dizüstü ile oynuyorsanız pil ayarlarından 'Yüksek Performans' yapın.
Çözüm 12 : Eğer Torrent gibi siteden indirdiyseniz sorunsuz ve güncel bir crack bulmalısınız arkadaşlar.
Çözüm 13 : Arkadaşlar
Giriş yap veya üye ol.
için gerekli olan direct X , Microsoft Visual , Net framework programlarını yüklemelisiniz.Çözüm 14 :
Giriş yap veya üye ol.
için gerekli olan driverları kesinlikle yüklemelisiniz.Evet forumun kadim üyeleri , bu konuda sizle
Giriş yap veya üye ol.
Kasma Sorunu olayını çözdük sanırım. İyi forumlar !