GTA 5 Mission Has Been Disrupted Hatası

Alharu

İlerlemenin sırrı başlamaktır.
Mesajlar
145
En iyi cevaplar
20
Beğeniler
171
Puanları
560
Ruh hali
grand-theft-auto-v.jpg


GTA 5 Mission Has Been Distrupted Hatası

Merhaba, bu konumda sizlere GTA 5'de sık sık karşılaşılan Mission has been distrupted hatasından ve çözüm yollarından bahsedeceğim.

GTA 5'de sık sık rastlanan mission has been distrupted yani görev bozuldu hatası çoğu oyuncunun canını sıkabiliyor. Oyuncular ise defalarca görevi tekrar başlatıp aynı hatayı almaktan yorulduğundan artık çözüm yollarını internette aramaya başlıyor. Eğer bu hatayı alan biriyseniz ve bundan muzdaripseniz aşağıda sizler için sunduğumuz çözüm yollarını kesinlikle denemelisiniz. Eğer henüz böyle bir hata ile karşılaşmadıysanız oyunun istediği bir biçimde görevi başlatıyorsunuz demektir.

GTA 5 MISSION HAS BEEN DISTRUPTED HATASI

20170410140558_1.jpg

GTA 5'deki bazı görevleri başlatmaya çalışan oyuncular sık sık bu hata mesajıyla karşılaşır. Bunun nedeni ise, oyunun görev başlangıcına nasıl yaklaştığınız konusunda çok titiz olmasıdır. Görev yerine giderken nasıl gittiğiniz, kullandığınız araç vb. gibi şeyler bazen bu duruma sebebiyet verebilir. Böyle bir durumla karşılaşmamak için bunlara dikkat etmeniz gerekir. Eğer bu hatayı alıyorsanız ve nasıl çözebileceğinizi bilmiyorsanız doğru yerdesiniz.

Örnek verecek olursak "Money Business" görevinde nadiren, oyuncu suyun yüzeyine ulaştıktan ve merdiveni tırmanmaya çalıştıktan sonra Michael, her seferinde merdiveni otomatik olarak aşağı doğru kaydırarak görevi ilerletmeyi imkansız hale getirebilir. Böyle bir durumla karşılaştığınızda bunu düzeltmenin tek yolu, önceki aşamadaki bir kaydı yeniden yüklemektir. çünkü bu aşamada görevin başarısız olması imkansızdır.

Bu hatadan kurtulmanın yollarından birisi görev yerine taksiyle gitmektir, aşağıda da sunduğumuz bu çözüm yolu çoğu oyuncunun işine yaramıştır. Rockstar Games'in kendisi sunduğu bu çözüm yolu kesin olarak işe yaramaktadır.

GTA 5 MISSION HAS BEEN DISTRUPTED HATA ÇÖZÜM YOLLARI

  • Rockstar Games'in sunduğu kesin çözüm yolu: Görev bilgisi radarınızda tekrar ortaya çıkıncaya kadar görev alanından uzaklaşın ve taksi çağırmak için Downtown Cab Company'yi arayın. Taksi geldiğinde, f tuşuna basın taksiye binin, yolculuğu atlamayı seçtiğinizden emin olun ve yapmak istediğiniz görevi yer olarak seçin.
  • Hatayı aldığınız görevdeki, hata almadan önceki son bölümü tekrar oynayın.
  • Hata aldığınız görevdeki bölüme başka bir karakterle gitmeyi deneyin.

Not: Taksiyi kesinlikle çalmıyorsunuz, normal bir şekilde yolcu olarak binip yukarıdaki bahsettiğim işlemi yapmanız yeterli olacaktır. Taksiyi çağırmayı bilmiyorsanız, klavyedeki ok tuşlarından telefonunuzu çıkarın. Taksi durağının ismi Downtown Cab Company ona basın ve orada yalnızca bir numara göreceksiniz. Bu şekilde kolayca taksi çağırabilirsiniz.

İyi forumlar!
 


Son düzenleme:

HarberCandelario

Yeni Doğmuş
Mesajlar
1
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
0
Puanları
10
Bu faydalı bilgiyi paylaştığınız için teşekkür ederiz. Ona sıkışıp kaldım. GB Whatsapp'yi OtherWhatsapp'tan indirebilirsiniz.
 
Son düzenleme:

Üst