GTA 5 Polisten Kurtulma

ByZiya

Hıh ! Binana.
En iyi cevaplar
0
gamer.png

gta-v-logo-huge-transback1.png

Grand Theft Auto V Polisten Kurtulmak
Öncelikle merhaba dostum, konuma hoş geldin. Sen benim konumu okuyorsun ya; seni sevdim şimdi. :D Neyse; biz konumuza dönelim. Bu konumda size Grand Theft Auto V oyununda nasıl Aranma seviyenizi düşürürsünüz, onu göstereceğim. Hadi konuya geçelim. İlk önce Grand Theft Auto V hakkında bir kaç bilgi vermek istiyorum.

Grand Theft Auto V Nedir / Nasıl Bir Oyundur?
GTA 5, Rockstar North tarafından üretildikten sonra Rockstar Games tarafından 17 Eylül 2013 yılında yayınlanan aksiyon-macera türündeki bir açık dünya oyunudur. Bu oyun GTA serisinin beşinci oyunu olmakla birlikte beş farklı platformda oynanabilmektedir. Bu oyunu PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One, Xbox 360 ve Microsoft Windows platformları üzerinden parayla satın alıp oynayabilirsiniz. Bu oyunun tasarımcısı ise Sam Houser'dir. Bu oyunu steam üzerinde 107.40 Türk Lirasına indirebilirsiniz. Grand Theft Auto V 60,4 GB yer kaplamaktadır. Grand Theft Auto oyununa çeşitli modlar yükleyerek de oynayabilirsiniz. İsterseniz normal de oynayabilirsiniz. Görev yaparak oyunu bitirmeye çalışanlardan biri olabilirsiniz veya Online oynayarak arkadaşlarınla takıla bilirsin. Şimdi den bu oyunu sevdiğini biliyorum da bu oyunu sevmeyen var mı Allah aşkına? Şimdi geçelim Grand Theft Auto V oyunun da nasıl Aranma Seviyemi Düşürürüm konusuna.

Grand Theft Auto V da Nasıl Polislerden Kurtulurum?
Grand Theft Auto da belki biliyorsunuzdur; suç işlerseniz polisler peşinize takılır. Peki bu polislerden nasıl kurtulurum sorusunu çözmek için size 2 adet yol göstereceğim. Polisten taşıtla veya koşarak saklanırsanız polislerden kurtulabilirsiniz ama güzel yerlere saklanın ki polisler sizi bulamasın. Diğer bir yolu ise; LAWYERUP tuş kombinasyonunu uygulamanız. Peki bunu nasıl uygularım diye aklınız da bir soru varsa hemen cevaplayalım; bu tuş kombinasyonunu tek tek LAWYERUP yazarak oyun da uygulayabilirsiniz. Arasına hiçbir tuş girmemeli. Girerse o tuş kombinasyonunu baştan yazmanız gerekir. Umarım ki anlatabilmişimdir.

Görüşürüz !
Evet bu konuyu da bura da bitirmek zorundayım. Umarım konumu beğenmişsinizdir. Başka bir konumda görüşmek üzere hoşça kalın !

Mr1KinG

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Konu içeriği çok sade ve buraya bakmak yerine internete polislerden kurtulma yazmak daha kolay içeriği biraz ilginçleştirirsen senin yararına olur

Mr1KinG

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Konuyu fazla uzatmaya gerek yok. Saklanmak kelimesi dağları da içine alır. Esprileri eklemeye başlayacağım, zaten bir önceki konuma ekledim.
Demek istediğim kimsenin aklına gelmeyecek polisten kurtulma yöntemleri gibi ilginç yazarsan konun ilginçleşir uzun yazılarda okuyucuyu sıkmaz