GTA 5 Social Club Olmadan Oynama

Pudilo

Ver yetkiyi gör etkiyi.
Emektar Üye
Mesajlar
569
En iyi cevaplar
2
Beğeniler
523
Puanları
1,860


122786


GTA 5 Social Club Olmadan Oynama
Herkese merhabalar, bugün sizlere GTA 5 oyuncuları için iş kolaylaştırıcı olabilecek bir yöntemle ilgili bilgilendirme konusu hazırladım.
İyi eğlenceler!



Social Club Nedir?
Eski Grand Theft Auto oyunlarını oynayanlar da bilecektirler ki Social Club oyun hizmetlerine çevrimiçi erişebilmemizi sağlayan bir platform. Grand Theft Auto oyunlarını oynamak isteyen bir kullanıcının, korsan olmadığı takdirde, bir Social Club hesabı olması gerekmekte. Her ne kadar arada sebep olduğu hatalarla oyuncuları çıldırtmayı başarsa da, Social Club platformunun oyunculara sağladığı çok fazla imkan bulunmakta. Gelin size biraz Social Club kullanmazsanız neleri kaybedeceğinizden bahsedeyim.

122787




Avantajları Nelerdir?
Oyun İçi Özel Bonuslar: Social Club platformunun getirilerinden biri de sadece üyelere, özel oyun içi teklifler, bonuslar, ayrıcalıklar, yarışmalar ve daha bir sürü şey sunması.

Ekipler: Oyun oynamayı güzelleştiren şeylerden biri de oyunu arkadaşlarınızla oynamak bizce. Social Club aracılığıyla kendinize bir ekip bulabilir yeni arkadaşlar edinebilir ya da kendi arkadaşlarınızla ekibinizi kurup eğlenmeye başlayabilirsiniz.

Topluluk İçerikleri: Oyun içinde yaratıcılığınızı konuşturup hem siz eğlenirken hem de başkalarının eğlenmesin sağlayabilirsiniz. Çekeceğiniz eğlenceli fotoğraflar, videolar veya yaratacağınız oynanabilir içeriklerle oyunun asla bir sonu yok!

Güçlü İstatistik Takibi: Size sunulan oyunda yapmazsanız olmaz derecesindeki görevlere dair ayrıntıları tek tek kontrol edebileceğiniz, kendi sicilinizi görebileceğiniz bir ortam.



Biz bunu kullanmasak mı?
Eğer ki Rockstar bünyesinde geliştirilmiş oyunların çevrimiçi özelliklerinden faydalanmak istemiyor ve oyunları sadece çevrimdışı modunda oynamak istiyorsanız tabi ki sizin seçiminiz fakat biz bunu önermiyoruz.


Social Club Kullanmadan Oynamak
Aslında oyunu korsan bir şekilde edinmediğiniz sürece bu pek de mümkün görünmüyor. Orijinal Grand Theft Auto oyununu Steam üzerinden de edinseniz oyunun başlatılabilmesi için Social Club hesabınızın kullanılması gerekiyor. Bunun için yapabileceğiniz görünürdeki tek çözüm Social Club platformunu çevrimdışı modda tutmanız ve arada sırada bir çevrimiçi hale gelip oyununuzun hala geçerli olduğunu doğrulatmanız.
Çevrimdışı modda kullanmak içinse:


1.) Oyunu Steam üzerinden aldıysanız kütüphanenizde oyuna sağ tıklayıp "Özellikler" seçeneğine basın.
2.) Sonra başlatma ayarlarıyla ilgili olan seçeneğe basın.
3.) Kutunun içine "-scOfflineOnly" yazın ve kaydedin.
4.) Bununla beraber Social Club sadece çevrimdışı modda çalışacaktır.



Zamanınızı ayırıp okuduğunuz için teşekkür ederim, herhangi bir soru veya sorununuz olması durumunda yorumlarda belirtebilirsiniz.
İyi forumlar!
 



Üst