GTA 5 Trevor

Gloin

''Far Over The Misty Mountains Cold...''
En iyi cevaplar
0

Merhaba forumun kadim üyeleri, bu konumda size
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Trevor karakterini anlatacağım.
Eski bir askeri pilot ve savaş gazisidir bu Trevor denilen arkadaş. Kanada'da doğup büyümüş ve koca bir delikanlı olmuştur. Micheal'ın da suç ortağıdır ayrıca. Blaine Şehrinin Sandy Shores kasabasında yaşamaktadır. Eskiden bir savaş pilotuydu ama deli raporu aldıktan sonra ordundan atılmıştır. Eskiden onurlu bir savaş gazisi iken birden uyuşturucu bağımlısı bir arkadaş olmuştur kendisi. Paraya ihtiyacı olduğu için Michael ve ortağı Brad ile nice soygunlar gerçekleştirmiştir. Fakat bir soygunda Micheal ve Brad vurulmuştur. Trevor arkadaşımız ise Micheal'ı öldü sanmıştır. Sonrasında ise o kadar yas tuttuğu Micheal'ın ölmediğini tanık koruma programında anlamıştır. Ve Brad'i hapisten kurtarmak için ant içmiştir !

Trevor Karakteristik ve Fiziksel Özellikleri :

• Sağı Solu belli değildir.
  • Herkese korku salar.
  • Psikopat,deli ve öfkeli biridir.
  • Söz konusu para ise kimseyi tanımaz..
  • Boğazında Cut here yazan bir dövme bulunur ve bu dövme buradan kesiniz anlamına gelir.
  • Kahverengi gözleri vardır.
  • Boyu tahminen 1.74 cm dir.
Trevor Game Play
Çok sinirli ve psikopattır. Yakın dövüşte rakibine daha fazla zarar verir ve daha az zarar alır.Trevor arkadaşımız çatışma ve dövüşlerde 'rage' moduna girer. Böylelikle 2 kat daha fazla hasar verir ve 2 kat daha az hasar alır.

Evet forumun kadim üyeleri, bugün sizlere Trevor adlı karakteri anlattım. İyi forumlar !

Midoss

Bay Boş
En iyi cevaplar
1
Ruh saglogi bozuktur

SM-G800H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

admiraldus

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
"Buradan kesiniz." nedir yahu? GTA 5'in sonunda herkesi yaşatmayı seçerim. Fakat birini öldürme zorunluluğum olsa bunu Trevor için kullanırım.

* NOT: Neden hala Trevor veya Micheal'ı öldürüyoruz anlamadım. Bana anlatır mısınız?

Gloin

''Far Over The Misty Mountains Cold...''
En iyi cevaplar
0
"Buradan kesiniz." nedir yahu? GTA 5'in sonunda herkesi yaşatmayı seçerim. Fakat birini öldürme zorunluluğum olsa bunu Trevor için kullanırım.

* NOT: Neden hala Trevor veya Micheal'ı öldürüyoruz anlamadım. Bana anlatır mısınız?
Ben de birini öldürmek zorunda kalsam Trevor'ı seçerdim.
Sorduğunuz sorunun cevabını bende net olarak bilmiyorum Amiralim :)

MrHappy

belki de bundan, artık hüznü ve acıyı paylaşıyoruz
En iyi cevaplar
0
Brad'i kurtarmışmıydı Trevor? Bitireli 2 yıla yakın oldu, hatırlamadım.