GTA 5 ve RDR 2 PS5 ve Xbox Series X/S'te Olacak mı?

Mugetsu42

Create a Different World
Mesajlar
100
En iyi cevaplar
2
Beğeniler
177
Puanları
580
957573.jpg


GTA 5 ve RDR 2 PS5 ve Xbox Series X/S'te Olacak mı?

Merhaba Forum Gamer üyeleri yeni bir konuya hoş geldiniz. Bugün GTA 5 ve RDR 2 oyunları Playstation 5 veya Xbox Series X ve S konsollarına gelecek mi sorusunun cevabını bulacağız.

2013 yılında çıkan Grand Theft Auto V, günümüz Los Santos'ta hayatta kalmaya çalışan farklı üç suçlunun aksiyon dolu hikayesini bugüne kadarki en derin ve en çeşitli çevrimiçi deneyimlerden biriyle birleştirerek oyuncuları nesilden nesile heyecanlandırmaya devam ediyor. Satılan 130 milyondan fazla kopya, rekor kıran ve eleştirmenlerce beğenilen açık dünya deneyimi ile günümüzdeki teknolojiye uyum sağlayan yeni nesil özel sürümü Playstation 5 ve Xbox Series X ve S oyun konsollarına 2021 yılının ikinci yarısında çıkması planlanıyor.

PlayStation 5 için Grand Theft Auto V konsolun güçlü yeni donanımından tam anlamıyla yararlanmak için teknik iyileştirme, grafik iyileştirmesi, performans geliştirmesi içerecek ve oyunu her zamankinden daha güzel ve daha duyarlı hale getirecek.

Dünya çapındaki devasa ve canlı Grand Theft Auto Online oyuncuları topluluğu için GTA Online'ın sürekli gelişen, paylaşılan dünyasındaki yolculuk, en yeni nesil donanıma özel ek GTA Online içeriğine sahip olan PlayStation 5'te devam edecek. Ayrıca GTA Online'ın yeni bir bağımsız sürümü de ilk üç ay boyunca yalnızca PlayStation 5 oyuncuları için ücretsiz olarak sunulacak.


Ve PlayStation 4'teki tüm PlayStation Plus üyeleri, PlayStation 5'te GTA Online'ın lansmanına kadar GTA Online oynadıkları her ay 1.000.000$ (oyun içi Maze Bank hesaplarına 72 saat içinde yatırılır) alacaklar.

Rockstar Games ayrıca Grand Theft Auto V oyunuyla beraber Red Dead Redemption 2 oyununun da yeni nesil konsollara geleceğini duyurdu. Şirket resmi olarak hiçbir şeyi onaylamamış olsa da, kanıtlar büyük olasılıkla hem orijinal Red Dead Redemption'ın hem de RDR2'nin PS5 ve Xbox Series X için sunulabileceğini gösteriyor. Sony önümüzdeki yaz birkaç yeni tanıtım etkinliği düzenlemeyi planladıklarını doğruladı. Bu nedenle oyuncular yalnızca Grand Theft Auto V'in yeni nesil sürümü hakkında daha fazla güncelleme duymayı beklemekle kalmaz, aynı zamanda PS5 ve Xbox Series X için RDR veya RDR2 hakkında bir bilgi de duyabilir.


Red Dead Redemption, Grand Theft Auto V veya Red Dead Redemption 2'nin remastered sürümü, yeni nesil konsolların etkileyici donanımı ve mekaniği sayesinde daha net grafikler ve daha akıcı bir oyun anlamına gelir. Ayrıca yeni yan görevler, ara sahneler veya geliştirilmiş oyun öğeleri ekleyerek oyunun içeriğini genişletmek için bir fırsat olacaktır.
43dc01fbbc61f6e.jpg

Ayrıca Rockstar Games tarafından Grand Theft Auto V ve Red Dead Redemption serisinin dışında Playstation V ve Xbox Series X/S oyun konsollarına yayınlanacak olan diğer oyunlar: Grand Theft Auto IV, Bully: Scholarship Edition, Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City, Grand Theft Auto San Andreas, Table Tennis, Midnight Club: Los Angeles, L.A. Noire gibi olacağı söylenmekte.

Konumu okuduğunuz için teşekkür eder iyi forumlar dilerim. Bir önceki konuma aşağıdan gidebilrisiniz. :)

forum.gamer.com.tr/konu/crysis-remastered-sistem-gereksinimleri.456626/

Kaynakça
screenrant.com/rdr2-ps5-rumors-playstation-5-red-dead-redemption/
blog.playstation.com/2020/06/11/grand-theft-auto-v-coming-to-playstation-5-in-2021/
mynet.com/rockstar-games-geriye-donuk-uyumluluk-ile-yeni-nesil-konsollara-gelecek-oyunlari-acikladi-110106641881

 



Üst