Gta 5 Zentorno Hilesi

Ragnarak

Bedrock Kaşifi
Mesajlar
1,722
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
1,430
Puanları
3,390
wp2111407.jpg


Gta 5 Zentorno Hilesi

Merhaba değerli forum üyeleri ve oyun meraklıları. Bugün sizlere en popüler oyunlardan olan GTA V oyununda nasıl zahmetsiz bir şekilde zentorno elde edebileceğinizi göstereceğim.

GTA V oynayan herkes zentornoyu biliyordur diye umut ediyorum. Kendisi hem fiyat olarak aşırı pahalı değil hem de performans olarak üst düzey bir araba. Açıkça söylemek gerekir ise benim de sürmekten en çok zevk aldığım arabalardan birisi kendisi. Araba çok güzel ve aynı zamanda o kadar fazla da yakmıyor bunu herkes biliyor. Fakat arabaya verecek kadar paranız yok ise ne yapmalısınız? Tabii ki de oyunun isminin hakkını vererek çalmalısınız! Yapmanız gereken şey o kadar basit ki bunu neden daha önce düşünemedim diyeceksiniz, kendi adımı bildiğimden daha eminim buna. Yapmanız gereken tek şey oyun zamanına göre sabah saatlerinde "Pillbox Hill" garajına gitmek. Kendisini garajda bir miktar arayarak bulabilirsiniz. Sonrasında ise tek yapmanız gereken gidip tamirciden arabayı kayıt ettirmek. Peki, bu "Pillbox Hill" nerede? Bunu çoğunuzun sorduğunu duyar gibiyim. Hemen göstereyim.


garaj.jpg


Haritada gösterilen yere kolayca gidebilir ve güzelim Zentornonuzu çalabilirsiniz. Aman ha polislere dikkat edin, yeni sahip olduğunuz arabayı çabuk bir şekilde kaybetmek veya zarar vermek istemezsiniz değil mi? Bir kaç adet yazar olarak fikir vermem gerekir ise beyaz ve kırmızı çok yakışıyor bu arabaya, bir miktar delisiyim bu arabanın. Arabadan tam performans almak istiyorsanız biraz para gözden çıkarmanız gerekmektedir. Tüm geliştirmeleri yaptıktan sonra bu arabayı sokaklarda tutmak çok zor, azıcık bile bassan uçuyor canavar.

Siz Zentorno hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizin için yararlı oldu mu bu konu fikirlerinizi merak ediyorum. Konu altında benimle paylaşırsanız çok mutlu olurum, iyi günler!
 


EchTR

Taş Madencisi
Mesajlar
68
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
56
Puanları
240
Ruh hali
Mükemmel konunun mükemmel oyundaki mükemmel arabayı tanıtması.
 

Morona

Kömür Madencisi
Mesajlar
139
En iyi cevaplar
4
Beğeniler
141
Puanları
640
Ruh hali
Aynı görev Liberty City Stories PSP versiyonunda da vardı, aracı yakmadan kurtarmak neredeyse imkansızdı. :sinir:
 

Üst