GTA 5'in Çıkış Tarihi ve Fiyatı Belli Oldu (KISMEN)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

UtkuÖZKAN

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
ALINTIDIR:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

şu an için sadece
3
ve
360
konsollarında yer alan
E3 2014
'te PC,
ve Xbox One için de çıkacağı kesin olarak duyurulmuştu. Yine E3 fuarında oyunun 2014 yılının son bahar aylarında çıkacağı söylemişti ve net bir çıkış tarihi verilmemişti.

Konu ile ilgili olarak büyük perakende oyun satıcılarından biri GTA 5'i sitelerinde listelemiş durumda. Avusturalya bazı parkede satış şirketi GTA 5'in PC sürümünün çıkış tarihini 14 Kasım 2014 olarak listelemiş. Eğer bu çıkış tarihi doğruysa GTA 5'i daha epeyce bekleyeceğiz gibi görünüyor. İşin aslında ben bu çıkış tarihinin daha erken olacağını düşünüyordum. Diğer yandan oyuun Playstation 4 ve Xbox Onekonsollarına ne zaman çıkacağı halen belli değil. Ancak çok büyük bir ihtimalle oyun yeni nesil konsollara daha erken çıkacak ve yeni nesil oyun konsollarının ardından PC'ye çıkış yapacak gibi görünüyor. Site deGTA 5'in PC sürümü 37.96 pound olarak listelenmiş durumda.

Hallelujah

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bilgisayara çıkmasını bekleyenlerdensin. Ben oyunu Amerika'da çıktığı ilk gün aldım bir arkadaşın babası sayesinde taktıktan sonra da bitirene kadar hiç durmadan oynadım(Ciddiyim bu bir rekor denemesiydi.) Bitirdim de 42 saat gibi bir sürede. Odam en son kahve bardakları ile dolmuştu.

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Bilgisayara çıkmasını bekleyenlerdensin. Ben oyunu Amerika'da çıktığı ilk gün aldım bir arkadaşın babası sayesinde taktıktan sonra da bitirene kadar hiç durmadan oynadım(Ciddiyim bu bir rekor denemesiydi.) Bitirdim de 42 saat gibi bir sürede. Odam en son kahve bardakları ile dolmuştu.
Oyunda Görevler Bitsede Oyun Bitmiyor Sonuçta :)

UtkuÖZKAN

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Ben zaten ps3 de bitirdim. Oyun çok güzelde bana biraz kısa geldi neden ise. Ama oyun süper bir şey. Bilgisayara çıksa yine alır yine bitiririm. Bilgisayar ve ps4 e çıkanların grafikleri daha iyi olacakmış öyle bir kötülüğü var. Ps4 kullanıcılarını şımartıyorlar. D:[DOUBLEPOST=1405508438,1405508351][/DOUBLEPOST]
Evet bitmiyor ama belirli bir süreden sonra da biraz sıkıyor açıkçası çünkü her görevi yapınca (Ara görevler dahil) sokakta öyle sap gibi dolaşıyorsun. Ama çoklu oyunculusu nu güzel yapmışlar onu beğendim. (Not oyunu da beğenim )

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Evet bitmiyor ama belirli bir süreden sonra da biraz sıkıyor açıkçası çünkü her görevi yapınca (Ara görevler dahil) sokakta öyle sap gibi dolaşıyorsun. Ama çoklu oyunculusu nu güzel yapmışlar onu beğendim. (Not oyunu da beğenim )
Her Oyunun Multisi Güzeldir Zaten :D

BraveHeart34

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ohaa diyorum kardeş pc den kalkmadan 42 saat oturmak iyi bir vücut ve metabolizma ister

Hallelujah

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Oyunu tam bitirmedim sadece ana görevleri bitirdim o 42 saat içinde sonrasında oyunu %100 bitirdim. %100 Bitirmek kolay fakat biraz uzun sürüyor İngilizcem olduğu için sorun çıkmadan bitirdim. Fakat bitirebilmek için donanımhaberdeki rehbere bakmam gerekti.

Oyun daha pc'de değil pcden kalkmadan 42 saat nasıl oynayayım PS3'de oynadım.

UtkuÖZKAN

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Oyunu tam bitirmedim sadece ana görevleri bitirdim o 42 saat içinde sonrasında oyunu %100 bitirdim. %100 Bitirmek kolay fakat biraz uzun sürüyor İngilizcem olduğu için sorun çıkmadan bitirdim. Fakat bitirebilmek için donanımhaberdeki rehbere bakmam gerekti.
evet bazı görevlerde ne yapacağını tam söylemiyor. Orası biraz kötü olmuş. @COLLIDE sence oyun on üzerinden kaç alır ?

UtkuÖZKAN

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Gta 4'ten farkı yok. Fakat ben ağır bir gta san andreas hayranıyım. Los Santos'u kullanıp geliştirmeleri beni en çok cezbeden şeydi. Fakat dediğim gibi pek bir fark yok. 10 Üzerinden 6 verebilirim.
Gta 4 ten tek farkı bence araç sürüşlerini geliştirmişler. Ben bir tek onu farklı buldum. Birde grafik iyileştirmeleri.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...