GTA 6 Ne Zaman Çıkacak?

Sukela

ne yazsam bilemedim
Genel Moderatör
Mesajlar
485
En iyi cevaplar
83
Beğeniler
444
Puanları
3,190
Ruh hali
5ff563e570380e114cabe57d.png


GTA 6 Ne Zaman Çıkacak?

Hepinize merhabalar dostlar, bugün sizlerle beraber GTA 6 ne zaman çıkacak sorusuna değineceğiz.

Bundan çokta uzun olmayan bir süre önce GTA 5 Mutliplayer oyuncuları için çok büyük ve detaylı bir güncelleme paketi duyuran Rockstar Games, herkesi heyecanlandırdı. Hemen arkasından bu güncellemenin PlayStation 5 oyun konsolu için geldiğini söyleyen şirket, büyük bir tepki almıştı. Şimdi ise aynı şeyler tekrar yaşanıyor.

GTA-6-Release-Date.jpg


Rockstar Games, her şeyi tekrar etmeye başladı. Karakterlerden mekanlara kadar birçok konuda hiçbir değişim yapılmadı. Bu durum aynı zamanda kullanıcıların isyanına neden oldu.
Rockstar Games, GTA 5'in güncellemelerinden vazgeçip GTA 6'yı piyasaya çıkartması gerektiği konusunda hemfikir oyuncu sayısı çok fazla. Bu durum Rockstar Games'de bir miktar baskı oluştursa da bile yine de pek umursamıyorlar gibi görünüyor. 7. yılını deviren bu GTA 5, muhtemelen uzun bir süre daha marketlerde kalacak.

GTA 5'i oynayanlar, artık oyunu dalgaya almaya başladı. GTA 6 piyasaya çıktığında kendilerinin çok yaşlı oyuncular olacağını ifade eden kullanıcılar, dalga geçmekte çıtayı arşa çıkarttı. GTA 6 ile alakalı dikkat çeken bir detay bulunmakta. Kimi oyuncular GTA 5 oyununda bulunan ve hali hazırda bitmemiş inşaatın bitmesi ile beraber GTA 6'nın piyasaya çıkacağını söylüyor.

Maalesef şu anda hali hazırda devam eden tüm bu kafa karıştıran GTA 6 çıktı mı, çıkacak mı gibi sorular ve kullanıcıların isyanı belli bir süre boyunca şiddetli bir şekilde devam edecek gibi görünüyor. Benim şahsi fikrim ise GTA 6'nın 2022 ve 2024 yılları arasında çıkacağından yanadır.

Sevgili forum sakinleri umarım net olmasada konumuzdan bir bilgiye ulaşmışsınızdır, aradığınız veya merak ettiğiniz şeyler için forumumuza göz atabilirsiniz.
 


Nxymn

Warum diese games? Sei doch einfach Straight.
Mesajlar
355
En iyi cevaplar
2
Beğeniler
197
Puanları
400
Ruh hali
Elinize saglik.
 

Üst