GTA V : Ayın Elemanı Franklin Clinton - Bölüm #1

UmutYıldızYT

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0

Küçük Kanal
Olarak Bir Farklılık Yaratmak İstedim GTA V Çekerek.
*Nasıl Yani ?
Sürekli Minecraft Minecraft Nereye Kadar ?
Biraz Farklı Oyunlar Lazım Dedim Kendi Kendime.Sonra Sadece Oyunlar Değil Bence Oyun Platformunuda Değiştirmeliyim Dedim ve XBox 360 İle GTA V Oynarken Roxio HD Game Capture İle Kayıt Yaptım.Sadece Farklı Birşeyler Olsun Diye :) Küçük Kanalım Tüm Ekipmanlarım İyi Değil.Kendim 15 Yaşındayım ve Para Biriktirerek Bunları Alabildim.Hala Daha İyi Bir Mikrofon Almak İstiyorum Açıkcası Herneyse İyi Seyirler... Umarım Beğenir Abone Olursunuz.Yorum Atmaktan Kaçınmayın Benim İçin Hepsi Çok Önemli :)

@AtomTR @ParaVer @zombiespaceman1 @Pr1sonsoul @AzlaazTR @Red_@ ShouldToBe @VerectusGC @Reix @AxcelaD @sergun26 @Coolkinq12 @lider12 @Mantis11 @HeroMineX @HeavenZ@ @ColdFireTR @ByTheEfsane @ⓢⓟⓘⓓⓔⓡⓤⓢ @KadirBerk @TheACT @MahmuTr @Bestia @Laizen @zombiespaceman1 @umut_ @owen_1 @WhoIsLance @Vienicome @cbg2002 @Schaffer79 @Laloww @legend05 @ProSpawner @cbg2002
@BesenovRS7 @BesenovRS @Ata Arda Alpat @Ataberk Bulat

SpanklyTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kardeşim Böle Devam et sen ama bence forumda paylaşmakla ilerlemez bu bence TeamPoteytoRS'ye başvur biraz daha insan kazan gayet iyisin ama bence başvur belki kabul edilir bölece 1000 olursun bence.

UmutYıldızYT

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kardeşim Böle Devam et sen ama bence forumda paylaşmakla ilerlemez bu bence TeamPoteytoRS'ye başvur biraz daha insan kazan gayet iyisin ama bence başvur belki kabul edilir bölece 1000 olursun bence.
Başvuru yapacağım da bayadır video atmıyorlar bıraktılar heralde :(
Sağ ol bu arada böyle yorumlar mutlu ediyor beni :)
Sana iyi haber takip ediyorsan beni
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Bölüm #2 Yolda :)[DOUBLEPOST=1408364712,1408364649][/DOUBLEPOST]
Ben daha iyisini yaparım .s

Aha ben de yorumumu katayım. Sakın katılma. Eski kanalımda daha grup kurulmadan çağırmışlardı kabul etmedim ve iyi ki etmemişim. Birinin adı altında video çekmek? Birinin dediklerine göre kanalını düzenlemek? Sırf abone için? Sakın yapma. Biliyosun ikimiz büyüyecez yavaş yavaş. @YildizOyuncu
Sen Öyle Diyorsan Kardeşim Her Zaman Yanındayım Merak Etme :)

SpanklyTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Başvuru yapacağım da bayadır video atmıyorlar bıraktılar heralde :(
Sağ ol bu arada böyle yorumlar mutlu ediyor beni :)
Sana iyi haber takip ediyorsan beni GTA 5 Bölüm #2 Yolda :)
Bende Youtuberlıga başlıcamda kuzenim bir youtuberın serveründe hile açmış orda ban yedik ordada çarım rezil oldu tepki olabilir.[DOUBLEPOST=1408364807,1408364734][/DOUBLEPOST]
Ben daha iyisini yaparım .s

Aha ben de yorumumu katayım. Sakın katılma. Eski kanalımda daha grup kurulmadan çağırmışlardı kabul etmedim ve iyi ki etmemişim. Birinin adı altında video çekmek? Birinin dediklerine göre kanalını düzenlemek? Sırf abone için? Sakın yapma. Biliyosun ikimiz büyüyecez yavaş yavaş. @YildizOyuncu
Kardeşim haklısın o bnm aklıma girmedi önemli olan azda olsa öz hayranlarının olması :)

UmutYıldızYT

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bende Youtuberlıga başlıcamda kuzenim bir youtuberın serveründe hile açmış orda ban yedik ordada çarım rezil oldu tepki olabilir.
Umarım Sorun Olmaz :D
[DOUBLEPOST=1408364807,1408364734][/DOUBLEPOST]
Kardeşim haklısın o bnm aklıma girmedi önemli olan azda olsa öz hayranlarının olması :)
[DOUBLEPOST=1408365840][/DOUBLEPOST]@cbg2002_ Bi bakıver lo :D