GTA V : Namıssız Jimmy Teknemi Çaldırdı - Bölüm #2 [Disslikeçılardan Bıktım]

Beğendiniz Mi ?

• Evet

Kullanılan: 3 50.0%
  • Hayır

Kullanılan: 3 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    6

UmutYıldızYT

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Evet Arkadaşlar Bu Videoyu Atana Kadar Neler Çektiğimi @AtomTR Çok İyi Biliyor.
Video İçin de Abarttığım Kadar Emek Olmasada Bu Videoyu Yayınlama Ve Render Sürecinde Neler Çektim Bir Bilseniz Ve Bunun Üzerine Disslike Atıyorlar Lanet Olsun.
İyi Seyirler.

Son düzenleme:

UmutYıldızYT

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Cidden öyle mi biraz rahatladım ama @Iskefiyeli61 in dediği yolu deniyeyim Sansürlesek Sorun Olmaz Değil Mi ?
"Piç" bir küfür olarak görülüyor fakat böyle değildir. Bir lakap, babasının kim olduğu bilinmeyen kişilere denir. Eğer bir şahsa hakaret olarak söylenirse küfür niyetine geçer. Video için bir şey söyleyemeyeceğim izleme fırsatım olmadı. :)
Umarım Zamanın Olur da izlersin :D

UmutYıldızYT

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
iskefiyeli yeni hesap ? neden banlandın kardeş sen video güzel olmuş
Teşekkürler :D[DOUBLEPOST=1408615210,1408614822][/DOUBLEPOST]
Namussuz daha iyi :lol:
Aynen öyle yaptım :D
Arkadaşlar 7 Disslike Oldu Diyecek bir şey bulamıyorum.
Like atarak destek çıkın lütfen

@AtomTR @ParaVer @zombiespaceman1 @Pr1sonsoul @AzlaazTR @Red_@ ShouldToBe @VerectusGC@Prospekt@Laloww@unununium@Laizen@98IamLegend98 @Reix @AxcelaD @sergun26 @Coolkinq12 @lider12 @Minecrafter_Chromeo@Mantis11@mizore61 @HeroMineX @HeavenZ@__NiqhtRide__ @ColdFireTR @ByTheEfsane @ⓢⓟⓘⓓⓔⓡⓤⓢ @KadirBerk @TheACT @MahmuTr @Bestia @Laizen @zombiespaceman1 @umut_ @Prospekt @owen_1 @WhoIsLance @Vienicome @cbg2002 @Schaffer79

BT_GoD

Düşmüş Melek
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Bu abiler dislike atarak trollük yaptığını sanıyor. Salla gitsin. Takma. Biliyosun ki 7 dis en fazla 2 kişiden çıkıyor. O 2 kişi de gıcıklığına atıyor. Yani videoyu gerçek anlamıyla beğenmeyen bir kişi bile yok. Ama like atanlar cidden beğenmiş insanlar.
Türkiye de belli başlı kanallar var bunların hayranları sadece bizim izlediğimiz kanal en iyisi diye düşünüyor ve böyle trollemeler yapıyorlar. Yani like, disslike durumuna bakarak video çekmenizi pek önermem. :)

BT_GoD

Düşmüş Melek
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Ya bu "troller"i biliyorum zaten ama video çektikten sonra cidden fazla dis gelmesi gerçekten sinir bozucu. Fakat doğrudur ki dise bakılarak video çekilmez. Ben de her ne kadar sinir olsam da çekiyorum yinede.
En iyisini yapıyorsun önünde sonunda seninde bir hayran kitlen olacak. :)