UmutYıldızYT
Elmas Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Umarım Zamanın Olur da izlersin"Piç" bir küfür olarak görülüyor fakat böyle değildir. Bir lakap, babasının kim olduğu bilinmeyen kişilere denir. Eğer bir şahsa hakaret olarak söylenirse küfür niyetine geçer. Video için bir şey söyleyemeyeceğim izleme fırsatım olmadı.
İzleyeceğim merak etme.Cidden öyle mi biraz rahatladım ama @Iskefiyeli61 in dediği yolu deniyeyim Sansürlesek Sorun Olmaz Değil Mi ?
Umarım Zamanın Olur da izlersin
Eyvallah Umarım Hoşuna Giderİzleyeceğim merak etme.
Pekala Teşekkürler verdim ŞukunuSansürlemek de yasak, "Pis Jimmy" falan yap bence.
Namussuz daha iyiSansürlemek de yasak, "Pis Jimmy" falan yap bence.
Teşekkürler [DOUBLEPOST=1408615210,1408614822][/DOUBLEPOST]iskefiyeli yeni hesap ? neden banlandın kardeş sen video güzel olmuş
Aynen öyle yaptımNamussuz daha iyi
bazı özür dilerimlar (isim vermiyorum) gidiyor konu açıyor eleştiriyosun hakaret anlıyor tartışma başlatıyorlar ondan sonra eleştiren banlanıyor kesin sanada öle olmuşturBilmiyorum ki ya durduk yere küfürden banlandım.
Türkiye de belli başlı kanallar var bunların hayranları sadece bizim izlediğimiz kanal en iyisi diye düşünüyor ve böyle trollemeler yapıyorlar. Yani like, disslike durumuna bakarak video çekmenizi pek önermem.Bu abiler dislike atarak trollük yaptığını sanıyor. Salla gitsin. Takma. Biliyosun ki 7 dis en fazla 2 kişiden çıkıyor. O 2 kişi de gıcıklığına atıyor. Yani videoyu gerçek anlamıyla beğenmeyen bir kişi bile yok. Ama like atanlar cidden beğenmiş insanlar.
En iyisini yapıyorsun önünde sonunda seninde bir hayran kitlen olacak.Ya bu "troller"i biliyorum zaten ama video çektikten sonra cidden fazla dis gelmesi gerçekten sinir bozucu. Fakat doğrudur ki dise bakılarak video çekilmez. Ben de her ne kadar sinir olsam da çekiyorum yinede.
Hack'e karşıyım emekle yapacağım bu işi ama keşke olmasa şu disslike lar#geberindislikecinamıssızabiler
Like hack activated*