GTA V PC Sürümü Steam'de 199 TL!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AssetGroup

[AF]AloneFellow, Farkı Yaşa.
En iyi cevaplar
0
GTA 5 şu an Hala Çıkmadı..
Erken Erşimde Teklif Sunuyor;
GTA 5 Erken Alanlar Steam üzerinden, GTA San Andereas Digital olarak indirme ve GTA Online kullanabilme oyun içi 1.000.000 $ Avans olarak başlamanıza yarıyor Oyunu şu an Erken Alan Arkadaşlar Bu 3 Teklifi alacaklar.. Ben aldım B) (Gobal Çıkış Tarihi: 24 Mart)

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
GTA 5 şu an Hala Çıkmadı..
Erken Erşimde Teklif Sunuyor;
GTA 5 Erken Alanlar Steam üzerinden, GTA San Andereas Digital olarak indirme ve GTA Online kullanabilme oyun içi 1.000.000 $ Avans olarak başlamanıza yarıyor Oyunu şu an Erken Alan Arkadaşlar Bu 3 Teklifi alacaklar.. Ben aldım B) (Gobal Çıkış Tarihi: 24 Mart)
ne yani çıktıktan sonra oyunu alanlar online oynayamıyor mu?
EDİT:
Kod:
1 Şubat tarihine kadar ön sipariş verin ve oyun içi $1.000.000 ve Grand Theft Auto Online için bonus $300.000 ve Grand Theft Auto: San Andreas'ın PC versiyonu için bonus dijital indirme kazanın.
oyun içi (single player) 1M, gta online (mutliplayer) 300K oyun parası avantası veriyor.
bide san anderas da hediye ediyor.
çıktıktan 2 ay sonra alırım daha iyi :(

Prenscan13

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
ne yani çıktıktan sonra oyunu alanlar online oynayamıyor mu?
EDİT:
Kod:
1 Şubat tarihine kadar ön sipariş verin ve oyun içi $1.000.000 ve Grand Theft Auto Online için bonus $300.000 ve Grand Theft Auto: San Andreas'ın PC versiyonu için bonus dijital indirme kazanın.
oyun içi (single player) 1M, gta online (mutliplayer) 300K oyun parası avantası veriyor.
bide san anderas da hediye ediyor.
çıktıktan 2 ay sonra alırım daha iyi :(
evet

şehirbekçisi

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Steamde Çok pahalı 200 tl vericeksin 1 tane GTA V alacaksın G2A da oyunlar ucuz hemde güvenilir [ Kendi oyunlarımı ordan alıyorum ] G2A da GTA V 130 tl civarı bi paraya geliyo 200 liran varsa hem GTA V i alırsın hemde istediyin diyer oyunları :)
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Linki bu [ USD YAZAN TRY YAPIN OYUN ALIRKEN MUTLAKA G2A SHIELD İ AÇIN 2.73 TL ALIYO MUTLAKA SHIELD İ AÇIN!!!!!!! ]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...