GTA V Police Mod
Tekrardan merhaba değerli Gamer okurları,
Hepimiz biliyoruz ki GTA V gayet hoş, eğlenceli bir oyun. Fakat herkes eğlenceyi ve aldığı zevki katlamak ister değil mi? Bu gün tanıtacağım mod sizin oyun keyfinizi kat kat arttıracak bir moddur. Modumuzun ismi Police Mod yani Polis Modudur. Peki bu oyuna neler ekler, neler yapabiliriz diye soracaksınız. Anlatmak benim görevim.
Öncelikle bu mod oyunda sizin polis olmanızı sağlar ama öyle basit bir polis olma modu değil elbette, bir sürü özelliği var. Biraz bunları ele alalım isterseniz. Mesela oyunda polis olurken karakterinizi düzenleyebiliyorsunuz, ne tür polis olacağınızı düzenleyebiliyorsunuz. Bunları hallettikten sonra yani karakterimizi oluşturduktan sonra 2 türlü seçeneğiniz var. Görevleri yapmak veya serbest devriye gezmek. Örnek olarak devriye gezerken bir aracı sağ çektirip kontrol edebilirsiniz. Hatta isterseniz menülerden destek çağırıp şahısı tutuklayabilirsiniz. Bu mod kesinlikle oyundaki rol performansınızı arttırır. Kelepçeler, anonslar, ekip arkadaşları, gerçek bir polis olmak ve daha fazlası. Ben bu modu tüm Gamer ailesine tavsiye etmekteyim. Bu modun videosu çekmeyen youtuber yoktur her halde diye düşünüyorum. O yüzden modu daha iyi anlamanız ve özelliklerini daha iyi kavramanız için aşağıya bir video koyuyorum, iyi seyirler dilerim. Sabırla yazımı okuduğunuz içinde hepinize teşekkür ederim.