V
VerectusGC
Ziyaretçi
Benim Internetim Sayesinde 3 Günoda 24 saat sürer
Sent from my iPad using Tapatalk
Ipadden yazıyorum yanlış yazdıysam kusura bakmayın.
-Coolkinq12
Benim Internetim Sayesinde 3 Günoda 24 saat sürer
Sent from my iPad using Tapatalk
Ipadden yazıyorum yanlış yazdıysam kusura bakmayın.
-Coolkinq12
Oyun, 30-35 GB olacak. Kurulum dosyası 40 GB diyelim, BlackBox sürümü 20 GB diyelim. (Tam belli değil)Benim Internetim Sayesinde 3 GünBilemedin 3,5
Yırttık DeseneOyun, 30-35 GB olacak. Kurulum dosyası 40 GB diyelim, BlackBox sürümü 20 GB diyelim. (Tam belli değil)
Aynen öyleYırttık Desene![]()
Black Box beklicez demekkiOyun, 30-35 GB olacak. Kurulum dosyası 40 GB diyelim, BlackBox sürümü 20 GB diyelim. (Tam belli değil)
Rip bekle rip30 35 gb olsa setup vay be ben 23 gb yi 6 saate indirdiysem bunu 12 13 saate indiririm max 15ama adil kullanım kotası dolar sonra ortaklar kızar
![]()
en iyisi full indirmek. Doğru düzgün update yapabilirsin ve Türkçe yama çıkarsa o sürüme uygun kurma falan işteRip bekle rip
Kota biter dedi adamen iyisi full indirmek. Doğru düzgün update yapabilirsin ve Türkçe yama çıkarsa o sürüme uygun kurma falan işteama blackbox candır.
Senin Turkçe'de bir sorun mu var?CROSSFİRE AMD 6990 O.C edition ve ben bekliyoruz hadi bakalım![]()
Hayır sorun yok ekran kartımın modelini ve hangi sınıfa girdiğini söylüyorum bir problemmi var ?Senin Turkçe'de bir sorun mu var?
GT-I8160 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi