Gta5 Pcye sonunda geliyor [Oku]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

şehirbekçisi

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
GTA V PlayStation 4, Xbox One ve PC’ye geliyor

Satış rekorları kıran GTA V sonunda yeni nesil konsollara adım atmaya hazır. Rockstar Games’in yaptığı açıklamaya göre Grand Theft Auto V, PlayStation 4, Xbox One ve PC platformlarında da açık-dünya deneyimini sunacak. Yeni nesilde daha kaliteli kaplamalar, daha iyi görüş mesafesi, daha yoğun nüfus, daha yoğun trafik ile birlikte kullanıcılara sunulacak olan GTA V, PS4 ve Xbox One için 60 dolardan ön siparişe açıldı. Yakında Türkiye’de de satışa sunulmasını beklediğimiz GTA V’in yeni nesil tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Levyenin Cevabı

ByTheEfsane

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Pc nin Grafikleri Ps3 Den daha iyi :D
PS3 sabit bir sistem.Ona hangi oyun nasıl şekilde çıkarılırsa o şekilde oynar.Ama pc tabii ki konsollardan grafik olarak daha iyi.Çünkü bilgisayar geliştirilebilir bir şeydir.Bir oyunu Ultrada oynamak istersen geliştirebilirisin!Ama benim burda PS3'e alma amacım arkadaşlarımla oynıyabilmektir.Ok?

şehirbekçisi

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
PS3 sabit bir sistem.Ona hangi oyun nasıl şekilde çıkarılırsa o şekilde oynar.Ama pc tabii ki konsollardan grafik olarak daha iyi.Çünkü bilgisayar geliştirilebilir bir şeydir.Bir oyunu Ultrada oynamak istersen geliştirebilirisin!Ama benim burda PS3'e alma amacım arkadaşlarımla oynıyabilmektir.Ok?
Oda Pc alsın :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...