GTX 970 ekran kartı alıcam sistemim kaldırırmı

TheXX3

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
artık oyunları high de oynamanın vakti geldi :) 7 aydır çalışıyorum alemleri ve beni yaratan Allah a şükürler olsunki anlımın teriyle biriktirdiğim 2300 tlyle kendime gtx 970 4 gb almayı düşünüyorum fakat aklımda bir soru var bu ekran kartını pcye takdıgımda kafayı sıyırtmasından korkuyorum :D 600 wat power var işlemci intel core i7 3770 cpu 3.40 ghz 8 gb ta ram var sizce yeterlimi ?

TheXX3

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
aklımdaki oyunlar ilk olarak Türk oyun tarihinin efsanesi olacak olan mount and blade 2 bannerlord sonrada assassins creed unity cod bo3 ve witcher 3 bannerlordtan gurur duyuyorum grafikler gerçektende harika isteyen internete gameplay yazıp bakabilir

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
aklımdaki oyunlar ilk olarak Türk oyun tarihinin efsanesi olacak olan mount and blade 2 bannerlord sonrada assassins creed unity cod bo3 ve witcher 3 bannerlordtan gurur duyuyorum grafikler gerçektende harika isteyen internete gameplay yazıp bakabilir
Unity Çöp Oynama :S

TheXX3

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
İkibin Üçüz TL Varsa 980 Ti Al :S
vatan computerde gtx 970 fiyatı 1450 tl yuvarla 1500 de gitsin geri kalıyor bana 800 tl bunun 200 tl sini hayvan gibi şii yaparak harcıycam :D 600 ünüde artık eve bişiler alırım veya olurda bir ihtiyacım olursa onu karşılarım

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
vatan computerde gtx 970 fiyatı 1450 tl yuvarla 1500 de gitsin geri kalıyor bana 800 tl bunun 200 tl sini hayvan gibi şii yaparak harcıycam :D 600 ünüde artık eve bişiler alırım veya olurda bir ihtiyacım olursa onu karşılarım
Bence Kendi Sistemini Sat 1K Dan Fazla Verirler Onuda Üstüne Ekle 3600-4000 Eder 980 Li 0 Dan Sistem Topla Geleceğe Yatırım Yap Nasılsa O Pc Hazır Bir Pc Olduğundan İşini Görmez Sadece Ekrna Kartı Takma Baştan Al :D

blackone1991

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu bilgisayarı borumu zannetin :D 3.40 Ghz iyi bir şey.Bilgisayarında güzel şimdi artık oyunlar ultra high grafikte oynarsın :D

TheXX3

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bence Kendi Sistemini Sat 1K Dan Fazla Verirler Onuda Üstüne Ekle 3600-4000 Eder 980 Li 0 Dan Sistem Topla Geleceğe Yatırım Yap Nasılsa O Pc Hazır Bir Pc Olduğundan İşini Görmez Sadece Ekrna Kartı Takma Baştan Al :D
dostum sırf işlemcim 1100 tl zaten :D [DOUBLEPOST=1438978986,1438978765][/DOUBLEPOST]ya iyiki bişi dedik amerika iyice kafamı karıştırdınız pc donanımlarından pek anlamıyorum benim tek derdim şu *** oyunlarını artık ultrda oynayabilmek

KeremTokgz

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Casperin 3770 işlemcisi bile adam gibi çalışmıyordur , 600w vermesi zaten imkansız , ramlarde umutun dedigi gibi olsa , 980Ti bile taksan boş :(