GTX1050 EKRAN KARTIM VAR AMA 20 FPS ALIYORUM

owl8281

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Bu yıl kendime yeni bir bilgisayar aldım ,bu bilgisayarda pubg, cs go, rainbow,
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
gibi oyunları oynayabiliyorken minecraft da 20 fps alıyorum çıldırdım gece gece kaç tane fps videosu izledim bilemiyorum ama hiç biri işe yaramadı saçma oyun 20 fps de takılı kaldı inanılmaz bir görüntüydü. Yardım edebilirmisiniz lütfen.
Bilgisayarım;; Lenova Y520
Özellikleri;;
GTX1050 ekran kartı
16 gb ram
intel i7-7700HQ cpu
64bit işletim sistemi,x64 tabanlı işlemci
windows 10
ve 20 fps alıyorum saçma oyunda hatta aklıma acaba fps sabitleme mi var oyunda dedim evet varmış ama benimkisi 120 de sabitlenmiş ama 20 fps alıyorum saçmalık yardım edin lütfen.

EquiliBrium

Elmas Madencisi
Emekli
En iyi cevaplar
1
Oyuna ram vermeyi denedin mi?Artı maks kare hızını sınırsız yaparsan senin için daha iyi olabilir.Eğer o bile olmazsa görüş açısını düşür.Senden daha kötü bilgisayarım olmasına rağmen ben 120 fps falan alıyorum.

owl8281

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Oyuna ram vermeyi denedin mi?Artı maks kare hızını sınırsız yaparsan senin için daha iyi olabilir.Eğer o bile olmazsa görüş açısını düşür.Senden daha kötü bilgisayarım olmasına rağmen ben 120 fps falan alıyorum.
evet her şeyi denedim max kareye aldım ram verdim javayada oyunada ama oyun itiraz edip 20 fps de takılı kalıyor

F

fayır

Ziyaretçi
Ekran kartı driverlerini yükle
Vsync kapat
Max framerateyi yükselt

owl8281

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0

Mr_Obliviate

Play.BlokDunyasi.Net
En iyi cevaplar
18
O bilgisayarın Nasa uzay roketini geçmesi lazım. 20 fps ne? Virüs taraması yap bu hiç normal değil.

Mr_Obliviate

Play.BlokDunyasi.Net
En iyi cevaplar
18
diğer oyunlarda maximum grafikte güzel fps alıyorum bu sadece minecraft için geçerli ve vürüs taraması yaptım zaten malwarebytes kullanıyorum ve virüs yok diye gösteriyor
Adını duymadım daha önce AVG kullanıyorum sıkıntı yaşamadım ama onu dene istersen eğer Programa güveniyorsan bilemiyorum.

owl8281

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Adını duymadım daha önce AVG kullanıyorum sıkıntı yaşamadım ama onu dene istersen eğer Programa güveniyorsan bilemiyorum.
ya hocam ama sıkıntım yok bişi de oyun dene 20 fps ya
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
de 150 fps alıyorum cs go 300 lerde alıyorum ama allahın cezası oyunda 20 fps bana çare yokmu 1.8 de oynuyorum vsync bulamadım

CowboyBebopTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
1
Başarısız bir işlemci. Minecraft işlemci ve ram isteyen bir oyun. Ramlerin 2x8 16GB DDR4, işlemcin i7 7700K olsaydı 300 veya 500 FPS sabit görebilirdin. Ram vermek sadece modların daha hızlı çalışmasına yarıyor. Ekran kartı hariç ortalama bir bilgisayarın var, optimizasyon yapmayı denemelisin.

Son düzenleme:

PlatinumTR

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ram, cpu ya da ekran kartında sorun yok problem yüksek ihtimal ile ekranında. Ayarlarından vSync özelliğini kapat bu ayar ekranının fps değeri ile oyunu eşitlemeye yarayan bir teknoloji dolayısıyla ekran buna müsade etmiyor olabilir.