GuardPvP Yönetim Ekibine Profesyonel Mimar Aranıyor !

Mehme_Taylan

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
GuardPvP
29/12/2017'de Açılacak Olan Sunucumuzun Yetkili Ekibini Kuruyoruz
Ancak Mimar Açığımız Mevcut Bu Açığı Sizler İle Dolduracağımızı Düşünüyoruz

Mimar Alım Forumu

Ad:
Doğum Tarihi:
Günde Kaç Saat Aktif Olarak Yapılar Yapabilirsiniz:

Oyunculara Karşı Nasıl Davranırsın:
Kaç Yıldır Mimar Olarak Görev Yapıyorsunuz:
Yapmış Olduğunuz Yapılara Dair 3 Fotoğraf Sununuz:

Syfer57

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
➜ Ad: Eren
➜ Doğum Tarihi: Kısaca 15 diyelim. Burdan detay vermek istemiyorum.

➜ Skype: live:ay-e-3460
➜ Günde Kaç Saat Aktif Olarak Yapılar Yapabilirsiniz: 3-8 saat

Oyunculara Karşı Nasıl Davranırsın: Nazik davranırım. Genelde eğlenceli ve makara biriyimdir, yeri geldiğinde ciddi olabilirim. Hak yemem. Adaletliyimdir.
Kaç Yıldır Mimar Olarak Görev Yapıyorsunuz: 4 yıldır oynuyorum 3 yıdır builderim.
Yapmış Olduğunuz Yapılara Dair 3 Fotoğraf Sununuz: Yaptığım buildlerin fotoğraflarını almam. Sebebi de yaptığım eserin sadece o sunucuya ait olması ve o sunucu harici başka bir yerde paylaşılmaması. (Sunucu genel özelliklerinden biridir bu; Tüm Hakları Saklıdır ©)

xOnurAGA

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
➜ Ad:Ahmet
➜ Doğum Tarihi:Kısaca 15 Diyelim
➜ Skype:vStyluS
➜ Günde Kaç Saat Aktif Olarak Yapılar Yapabilirsiniz:Öğlen 2-3 saat Akşam İse 3-4 Saat Diyebilirim

Oyunculara Karşı Nasıl Davranırsın:oyunculara Karşı Olumlu Davranırım Saygılı Olurum Yardımcı Olurum Bilmedikleri Şeylerde :)
Kaç Yıldır Mimar Olarak Görev Yapıyorsunuz:Minecrafta Başladığımdan Beri Yane 6 Yıldır
Yapmış Olduğunuz Yapılara Dair 3 Fotoğraf Sununuz:Elimde şu an Fotoğraf Yok Ama Sunucunuza Gelip Size Mimarlıgımı Gösterebilirim :)
Cevabınızı Heyecanla Bekliyorum İyi Forumlar Dilerim

EfeYANAR

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
➜ Ad: Efe
➜ Doğum Tarihi: 20.05.2005 küçük olduğumu düşürseniz "Akıl yaşta değil, baştadır."
➜ Skype: lekamc1
➜ Günde Kaç Saat Aktif Olarak Yapılar Yapabilirsiniz: Haftaiçi 3 gün +3 saat

Oyunculara Karşı Nasıl Davranırsın: Ilımlı, yardımsever.
Kaç Yıldır Mimar Olarak Görev Yapıyorsunuz: 3 yıldır PROFESYONELIM bir sürü mimarlıkla alakalı plugin vs. kullanımı biliyorum
Yapmış Olduğunuz Yapılara Dair 3 Fotoğraf Sununuz:

Son düzenleme:

hasanberkay159

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hocam DreamBt Builderiyim DreamBt Bir takimdir 3 kişilik bir takim duzenli olarak build yapmaktayiz yaşlar 17 dir sadede geliyim 1 gunde hub serveri bitirebiliriz(3 servere herkes 1 er sky pvp fac herkes dagilcak mesala) hocam yapilari atamiyorum telefondayim.
Fakat Terrain Big Tree Asosionale Realistion Degirmen Vb suslemeler Yapmaktayiz bana ulaşirsaniz sevinirim.

Skype/Hasan Berkay Eyvaz.
Oha Diyeceginiz Yapilar Yapmaktayiz.
Iyi forumlar.