Günah Sistemi

wolfenstrike

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Eski konum arşive alınmış, aynen alıntılıyorum;

Merhaba arkadaşlar, bir kaç gün önce bir sistem görmüştüm nerede hatırlamıyorum onun biraz daha gelişmiş versiyonunu yapmaya karar verdim. O sistemde domuz eti yiyince kafanıza yıldırım düşüyordu, benim sistemimde ise sizi nethera gönderiyor ve yanınıza 5 tane pig zombi atıyor kızgın şekilde :) Fazla uzatmadan kodları vermek istiyorum, kodları denemedim export bile etmedim herhangi bir hata alırsanız ki bence alma riskiniz yüksek, koordinatları kendinize göre ayarlarsnız nether worldünün isminide aynı şekilde ayarlarsınız. İfleri birleştirebilirdim fakat ben bu şekilde yazıyorum kafa karışıklığı istemiyorum.

Kodlar:

Kod:
    @EventHandler
    public void onPlayerInteract(PlayerInteractEvent e){
        if(e.getAction() == Action.RIGHT_CLICK_AIR || e.getAction() == Action.RIGHT_CLICK_BLOCK){
            if(e.getPlayer().getItemInHand().getType() == Material.PORK){
                oyuncu = e.getPlayer();
                World nether = Bukkit.getWorld("world_nether");
                e.getPlayer().teleport(new Location(nether,0,60,0));
                nether.spawnCreature(e.getPlayer().getLocation(), CreatureType.PIG_ZOMBIE);

}
        }
    }

Player oyuncu = null;

@EventHandler
    public void onCreatureSpawn(CreatureSpawnEvent event) {
        if(oyuncu != null){
            if(event.getEntityType() == EntityType.PIG_ZOMBIE){
                for (Entity e : oyuncu.getWorld().getEntities()) {
                    if (e instanceof PigZombie) {
                        PigZombie pz = (PigZombie) e;
                        if(pz.getLocation() == oyuncu.getLocation()){
                        pz.setAngry(true);
                        }
                    }
                }
            }
        }
    }

Dantero

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Domu eti ile biryere tıklayına nether a yolluyor. Oyuncunun lokasyonunda (olduğu yerde) kızgın zombi domuz adam doğuyor. Amacı ne şimdi bunun?

Ayrıca eğer amacın domuz eti yiyince günah aldırmak ise açığı var. Açlık barın dolu olsa bile domuz etine sağ tıkladığında nethere yolluyor.

Son düzenleme:

wolfenstrike

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Domu eti ile biryere tıklayına nether a yolluyor. Oyuncunun lokasyonunda (olduğu yerde) kızgın zombi domuz adam doğuyor. Amacı ne şimdi bunun?

Ayrıca eğer amacın domuz eti yiyince günah aldırmak ise açığı var. Açlık barın dolu olsa bile domuz etine sağ tıkladığında nethere yolluyor.
Konuda belirttiğim gibi eski bir konumdan aldım, böyle bir hata olması gayet normal. Amacı tamamen eğlence, beğenmediyseniz kullanmazsınız olur biter. Konu baltalamanın anlamı yok, hiçbir şekilde bir kazancım yok zaten, bu şekilde yorum yapmanızı doğru bulmuyorum. Özelliklede "Amacı ne şimdi bunun?" kısmı gerçekten üzdü beni. Farkında olmadan sinir kusuyorsunuz. Siz yapmıyorsanız izin verin diğerleri yapsın.