Güncel Sürümlerde Beğendiğiniz/Beğenmediğiniz Şeyler

EquiliBrium

Elmas Madencisi
Emekli
En iyi cevaplar
1
Öncelikle Merhabalar,
Başlıktan anladığınız gibi güncel sürümlerde beğendiğiniz/beğenmediğiniz şeyleri yazmanızı rica ediyorum.Örneğin ben güncel sürümde blok dokularını beğenemedim.Ama papağan eklenmesi olayının hoş olduğunu düşünüyorum.Evet yorumları alalım.

Son düzenleme:

Absolatte

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben blok dokularının değişmesini hoş gördüm açıkcası.
Uzun zamandır aynı texturelerden sıkıldım, değişiklik iyidir.
Yeni gelen PvP sisteminide çok beğeniyorum çünkü zamanlamalı olduğu zaman fareye abananların çabası boşa gidiyor, ağlıyorlar.
Beğenmediğim bir şey yok yeni sürüm özelliklerinden açıkcası.
Mağarada kalacağımıza zirveye çıkalım daha iyi.

EquiliBrium

Elmas Madencisi
Emekli
En iyi cevaplar
1
Ben blok dokularının değişmesini hoş gördüm açıkcası.
Uzun zamandır aynı texturelerden sıkıldım, değişiklik iyidir.
Yeni gelen PvP sisteminide çok beğeniyorum çünkü zamanlamalı olduğu zaman fareye abananların çabası boşa gidiyor, ağlıyorlar.
Beğenmediğim bir şey yok yeni sürüm özelliklerinden açıkcası.
Mağarada kalacağımıza zirveye çıkalım daha iyi.
Dediğiniz şeyler güzel özellikler haklısınız.Fakat o yeni blokları genellikle build için kullanan arkadaşlarımız vardı.Ve şimdiki dokular ile güzel işler çıkabilir mi bilemem.

Pluginsel

★ #NerdeOEskiGünler ★
Emekli
En iyi cevaplar
0
Yeni sürümlerde beğenmediğim bir şey olduğunu sanmıyorum ki öyle olsa şu an sürüm yükseltin diyip bas bas bağırmazdım.
Yeni textureleri beğenmediysen 1.11.2 de kalabilir veya 1.11.2 texturepack yapabilirsin.
Çünkü bütün blokların textureleri 1.13 veya 1.14 sürümlerinde değiştirilecektir.

Benim en çok beğendim yenilikler:
1.9: Çift El, Kalkan, Elytra, cool-down attack ve end'in güncellenmesi.
1.10: hiçbir şey... Çok saçma bir güncellemeydi bence.
1.11: Efsane! WoodLand Mansion, illagers & vex, ölümsüzlük totemi, Lama ve özellikle shulker box'u çok beğendim. Sonunda sırt çantası yok demicez. :D
1.12: En çok sevdiğim özellik papağanlar oldu. Ayrıca, tarif kitabı eklenmesi çok hoş oldu yeni oyuncular için yardım olacaktır ve advancements çok sıkıyordu sonunda o da güncellendi. Yeni textureler de hoş oldu. Yeni bloklar ile pek alakam yoktur ama mimarlar için iyi oldu.
1.13: Bekliyoruz.. :D

FFHD

orda her kiminleysen, belki sevgilinleysen...
En iyi cevaplar
21
Papağanların gelmesi, soğuk oyuna biraz sıcaklık kattı diyebilirim. Sonuçta herkes tatlı olan şeylere bayılır. Blokların dokularının değişmeşi çok hoş olmuş. Her zaman aynı görüntüdense, biraz farklılık iyi. Çift el olayını hiç beğenmedim. Bana hitap etmeyen bir ekleme. Cool-Down Attack özelliği de gereksiz bana kalırsa.

Hüseyin09123

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bazı bilgisayarlarda kasma sorununa şans vermesi olabiliyor dokular değişmeside hoşuma gitmedi açıkçası fakat eğer dokular değişirse diye yedek doku paketi yaptım onları kullanacağım :)