Cobra_HD
Lapis Toplayıcısı
- En iyi cevaplar
- 0
Hangi Sürüm ?çaılışmıyor![]()
Hangi Sürüm ?çaılışmıyor![]()
İlgileniyorum. Bu Aralar Eclipse (Java) Öğreniyorum O Yüzden Mod 0.5De Kaldı.
O değilde logo nasıl olmuş, (ö.m.'ya bak(işte buyüzden yeni versiyon yok))güzelmiş ama son sürümü de yapsaydın![]()
Sırf konu yukarıda kalsın diye konuya mesaj yazmak yasaktır. Sanırım yeni kuralları okumadınız ?Aşşağıda kalmasın.
Mesajın gönderme zamanı: 13 Aralık 2013Sırf konu yukarıda kalsın diye konuya mesaj yazmak yasaktır. Sanırım yeni kuralları okumadınız ?![]()
Sende sanırım tarihini okumadın ?Sırf konu yukarıda kalsın diye konuya mesaj yazmak yasaktır. Sanırım yeni kuralları okumadınız ?![]()
Konuyu hortlattın demiyorum zaten ben sana. Bir konuya mesaj atınca o konu ilgili bölümde tepeye çıkar. Ondan bahsediyorum. Ve yeni kurallara göre böyle yapamazsınızSende sanırım tarihini okumadın ?![]()
Biliyorum.Konuyu hortlattın demiyorum zaten ben sana. Bir konuya mesaj atınca o konu ilgili bölümde tepeye çıkar. Ondan bahsediyorum. Ve yeni kurallara göre böyle yapamazsınız![]()
Kuralları iyi okursan konuyu 24 saatte bir güncelleyebilirim, Adam benim son güncellememden 2 gün sonra güncelleme mesajı atmış. Yani bu kurallara aykırı değil.Konuyu hortlattın demiyorum zaten ben sana. Bir konuya mesaj atınca o konu ilgili bölümde tepeye çıkar. Ondan bahsediyorum. Ve yeni kurallara göre böyle yapamazsınız![]()