Gündem Biraz Gülelim :)

S

Switcher

Ziyaretçi
Bugün paylaşılan haberler ve bazı komik şeyler paylaşayım dedim çok güldm :)

Konu 1 : Hakkari ve Şırnak İl Olmaktan Çıkarıldı. => Hakkari ve Şırnak il olmaktan çıkarılıyor, Yüksekova ve Cizre ise il oluyor...

Konu 2: Ülke GTA'ya Döndü =>

Konu 3: TİB kapatılıyor =>

Adı Türkiye'de telefon dinlemeleriyle anılan Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı kapanıyor... Youtube yasaklarından Yargıtay santralinin dinlenmesine kadar pek çok tartışılan uygulamaya giden TİB sayesinde Türkiye VPN ile tanışmıştı. (Yasaklı sitelere up up )

Konu 4: #controlchallange =>
Bizimkiler bunlara benzer komik videolar yapıyor

Konu 5: Napcan ... mı isticen ? => Çok komik postlar yapılabiliyor bunlardan bitanesi

Konu 6: Buda çok güldüğüm bir post =>

Daha çok konu vardırda bunları bulabildim ben :)

BYTH

300 tracks in my Adidas track jacket
Emekli
En iyi cevaplar
17
"USB Aygıt Tanınamadı"... Yarabbi bu kadar yüksek mizah seviyesine sahip bir ülke yok.

Ka0s_

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Darbenin şifresi diyor :D koskoca atv haber ekibinden bir kişi bile üstteki gta iv nedir araştırıp bakmamışmı onu bıraktım hiçmi duymamışlar bunlar haberci gerçekten ilginç

xdzaa21

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
1
GTA IV Hileleri, Sağlık ve Silah gibi darbe'de kullanılan malzemelerin şifresi olduğunu düşünüyoruz.

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
Bazı haberler böyle oluyor. Hiç araştırma yapmıyorlar sanırım. Hatta minecraft haberinde mario gösterirler diye düşünüyordum ama olmamıştı ya, üzülmüştüm.

Goktug14

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Facebookta sohbet ve bildirimden fena spam yaparım :(

Meh haber de atılabilir.
İbrahim Kalın "Saygın bir araştırma şirketi tarafından yapılan bir ankete göre, Türk halkının yüzde 77,7'si Gülen ve destekçilerini Türkiye'de halihazırdaki düzene ve ülkenin geleceğine tehdit olarak algılıyor" dedi.

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.