Gündem hakkında düşünceleriniz nelerdir?

SH4D

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhaba sevgili Gamer tayfası!
Son zamanlarda ülkemiz ve dünya çapında biraz değişik, alışılmadık şeyler oluyor. Bunlar hakkında neler düşünüyorsunuz, sizlerin fikirlerini almak istedim.

ÇiftlikBank Olayı
İşte birader 5 lira veriyorsun, çiftliğe bakıyorsun, para birikiyor, parayı çekiyor ve harcıyorsun. Ama adamlar dolandırıcı çıktı. Zamanında onlara dolandırıcı diyen topluluk şimdi haklı oldu. Biraz geç oldu ama iş işten geçti artık, ne diyelim...

Afrin Zeytin Dalı Harekatı
Güneydoğu sınırlarımız içerisinde olan savaşta tüm Mehmetçik ve emektar halkımıza Allah yardım etsin. Üç bine yakın (geçmişte olabilir) terörist öldürdük. Ama şehitlerimiz de var. İsteriz ki şehitlerimiz olmasın, sınırlarımızda savaş olmasın. Ancak yapabilecek bir şey yok. Dünyadaki devletler aç gözlüler...

Stephen Hawking Öldü
Öncelikle Stephen Hawking ile ilgim yoktu. Gördüklerime göre, gelecek nesiller için sürekli uyarılar yapmış. Zamanında bilimde büyük işler başarmış birisi. Ayrıca öldüğü tarihte oldukça enteresan bir tarih. Uyarılarına bakınca, kendisine hak verdim. "Yapay zeka, insanlığın sonu olacak." ve "Dünya dışı canlılarla iletişime geçmeyin!" çağrıları ve bilimdeki adımları ile unutulmayacak...

Daha fazla gündemden bilgileri sizlerde aktarabilirsiniz. Yorumlarda düşüncelerinizi bekliyorum...

amiral

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Abur cubur bulamayan E.K -ben-, bakkal amcayı dövdü. Ayrıntılar az sonra.

byElysion

fara á brott með víkingum, standa upp í stafni
Emekli
En iyi cevaplar
59
Çiftlik Bank olayına üzülmedim diyebilirim aslında. Eksiden internette çıplak gözlük satan bir insanın CEO olduğu bir yere tonlarca para yatırmak zaten saçma ve aptalca bir davranış.
35065B96-749D-4CFB-9BC5-A8A0C73D14CF.jpeg
Hawking gibi büyük bir bilim adamının ölmesine gerçekten çok üzüldüm. Belki daha kaç tane teorileri vardı fakat ALS
hastalığı olduğundan ve bilgisayara tek parmağı ile yazı yazdığından pek bir şey söyleyemiyordu. Üzücü bir olay :(

Emir Eskioğlu

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Çiftlik Bank olayına üzülmedim diyebilirim aslında. Eksiden internette çıplak gözlük satan bir insanın CEO olduğu bir yere tonlarca para yatırmak zaten saçma ve aptalca bir davranış.
Hawking gibi büyük bir bilim adamının ölmesine gerçekten çok üzüldüm. Belki daha kaç tane teorileri vardı fakat ALS
hastalığı olduğundan ve bilgisayara tek parmağı ile yazı yazdığından pek bir şey söyleyemiyordu. Üzücü bir olay :(
Pek bir şey söyliyemiyordu mu ? elektronik cihazla konuşabiliyordu ?

Dpelqpleq_

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Pek bir şey söyliyemiyordu mu ? elektronik cihazla konuşabiliyordu ?
Çok çok geç yazabildiğini biliyorum. Mesela bir cümle kurmak için videoda izlediğimiz gibi akıskan değilde bayağı bir yazması sürüyor. Allah rahmet eylesin, böyle adamlar nadir gelir.

Afrin'de öldürülüp parçalanan teröristlerin sayısı 3000'e yakın değil an itibariyle 3600 civarlarında. Hewaller uçuyor gözleri yaşlı.
Şehitlerimize Allah'tan rahmet ailelerine sabır diliyorum. O güzel annelerin babaların gözlerinden tek yaş gelmemeli. Bir evlat çok zor yetişiyor. Keşke bu durumda olmasaydık. Gündemsizlikten Parlamento'su açılmayan İsviçre gibi olsaydık. Ama derler ya, Coğrafya Kaderdir.

Çiftlik Bank olayı ayrı bir komedi zaten. Bu tüyü bitmemis tosun'a ben inanıp para kaptırsaydım bir köprüden falan atardım kendimi. Çocuğun tipi "ben üç kağıtçıyım" diye bağırıyor, güven vermiyor. Hadi bir şekilde güvendin, böyle bir ponzi sistemde nasıl para kazanıcaksın? Banka'lar bile mevduatta paranın 2 katını aşağı yukarı 10 yılda verebiliyor. Bu çiftlik bu kadar parayı her an değerlendirebilecek mi? Aldığım inek/arı yerine direk tahsis ediliyor mu? Burası gerçekten yüksek derece katma değer üreten bir üretim tesisi mi? Neyse sonucu gördük zaten.
Memlekette bu kadar koyun olduğunu bilseydim bir üretim tesiside ben açardım. Koyunlar için tabii (: Bildiğimiz koyunlar. Yemek yicek kadar beyni olanlar.

Şu 3 olaydan tek üzülmediğim olay.

byElysion

Emekli
En iyi cevaplar
59
Çok çok geç yazabildiğini biliyorum. Mesela bir cümle kurmak için videoda izlediğimiz gibi akıskan değilde bayağı bir yazması sürüyor. Allah rahmet eylesin, böyle adamlar nadir gelir.

Afrin'de öldürülüp parçalanan teröristlerin sayısı 3000'e yakın değil an itibariyle 3600 civarlarında. Hewaller uçuyor gözleri yaşlı.
Şehitlerimize Allah'tan rahmet ailelerine sabır diliyorum. O güzel annelerin babaların gözlerinden tek yaş gelmemeli. Bir evlat çok zor yetişiyor. Keşke bu durumda olmasaydık. Gündemsizlikten Parlamento'su açılmayan İsviçre gibi olsaydık. Ama derler ya, Coğrafya Kaderdir.

Çiftlik Bank olayı ayrı bir komedi zaten. Bu tüyü bitmemis tosun'a ben inanıp para kaptırsaydım bir köprüden falan atardım kendimi. Çocuğun tipi "ben üç kağıtçıyım" diye bağırıyor, güven vermiyor. Hadi bir şekilde güvendin, böyle bir ponzi sistemde nasıl para kazanıcaksın? Banka'lar bile mevduatta paranın 2 katını aşağı yukarı 10 yılda verebiliyor. Bu çiftlik bu kadar parayı her an değerlendirebilecek mi? Aldığım inek/arı yerine direk tahsis ediliyor mu? Burası gerçekten yüksek derece katma değer üreten bir üretim tesisi mi? Neyse sonucu gördük zaten.
Memlekette bu kadar koyun olduğunu bilseydim bir üretim tesiside ben açardım. Koyunlar için tabii (: Bildiğimiz koyunlar. Yemek yicek kadar beyni olanlar.

Şu 3 olaydan tek üzülmediğim olay.
Hewaller uçuyor diyorsun hewal türkçede arkadaş ve yoldaş anlamlarına gelmektir senin yaptığın ise ırkçılıktan başka bir şey değildir. Sonuçta her kürt terör yanlısı değildir.

Dpelqpleq_

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Hewaller uçuyor diyorsun hewal türkçede arkadaş ve yoldaş anlamlarına gelmektir senin yaptığın ise ırkçılıktan başka bir şey değildir. Sonuçta her kürt terör yanlısı değildir.
Her kürtün terör yanlısı olmadığını biliyorum. Başka bir dil kullanınca ırkçı mı oluyorum? "Goodbye canım" kullanımı da ırkçılık o zaman.

byElysion

Emekli
En iyi cevaplar
59
Her kürtün terör yanlısı olmadığını biliyorum. Başka bir dil kullanınca ırkçı mı oluyorum? "Goodbye canım" kullanımı da ırkçılık o zaman.
Fakat sen hewaller uçuyor demişsin farkındaysan ? Bu ırkçı bir sözdür.