GÜNLÜK GAZETE

Burak00756

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Arkadaslar o zaman bu kadar kisi ortak fikirdeysek gelin beraber girelim bu ise ne dersiniz

Burakcan

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
O yapılıyor zaten bildiğim kadarıyla. @Burakcan, projeye katkıda bulunabilirsin :)

Gerçek hayattaki olayları yazarsan saman tadı verir. Esprilerle derleyip yazarsan esprilerin kötü değilse bir nebze okunabilir. (Neden gidip Aydınlık okumak yerine seni okuyayım ?) Üstelik siyasete de kayar o konular patoz olur.

Neler oldu birden 18 kişi aynı anda böyle bir projeye girişti, bu kadar adam ortaklık yapsaydı 32. sayısı yayınlanmıştı şimdiye.
Bu fikri ortaya attığımda kimse uğraş vermemiş ve ilgi duymamıştı. Bende artık gazete olayına ilgi duymuyorum. Her kim gazete çıkartacaksa kendi uğraşının meyvesini bu ortama atacak. Kurmaya çalıştığım bir gazete ekibinde herkes sözde iş yapmak istiyor fakat iş verilince çürük elmaya dönüyor herkes.

Burak00756

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bu fikri ortaya attığımda kimse uğraş vermemiş ve ilgi duymamıştı. Bende artık gazete olayına ilgi duymuyorum. Her kim gazete çıkartacaksa kendi uğraşının meyvesini bu ortama atacak. Kurmaya çalıştığım bir gazete ekibinde herkes sözde iş yapmak istiyor fakat iş verilince çürük elmaya dönüyor herkes.
Burakcan kardesim benim adimda burakcan istersen beraber yapabiliriz bak oyle 2-3 gun yapip ben skldim demem