- En iyi cevaplar
- 0
Bir saniye, konu sapacak ama 404 mesajın bulunup 626 tane nasıl beğenin bulunuyor?!
Ehm
Bir saniye, konu sapacak ama 404 mesajın bulunup 626 tane nasıl beğenin bulunuyor?!
Wow... Başka türlü neyden beğeni alıyorsunuz acaba? :/
Profil mesajları, tartışma konularında özeti olmayan mesajlar vb vbWow... Başka türlü neyden beğeni alıyorsunuz acaba? :/
Ben bir mesaj attım ama iki kişi beğendi hesabı olmuyor mu yoksa ben eski kafa mıyım :/Profil mesajları, tartışma konularında özeti olmayan mesajlar vb vb![]()
Daha çok bir mesaj attım 6-8 kişi beğendi durumu oluyorBen bir mesaj attım ama iki kişi beğendi hesabı olmuyor mu yoksa ben eski kafa mıyım :/
Benim hiç profil mesajlarım beğenilmedi hep açtığım konular yaptığım espriler ve attığım mesajlar ile bu kadar beğeni elde ettimDaha çok bir mesaj attım 6-8 kişi beğendi durumu oluyor
Tabi mesaja göre![]()
Ahh, o olayı unutmuşum, artık ne içtiysem bir mesajı sadece bir kişi beğenebiliyor zannediyorumDaha çok bir mesaj attım 6-8 kişi beğendi durumu oluyor
Tabi mesaja göre![]()
(Bende senin gibiyim maalesef. Ki ekstradan profil resminden de nefret ediyorlar resmen nedense :/.)Benim hiç profil mesajlarım beğenilmedi hep açtığım konular yaptığım espriler ve attığım mesajlar ile bu kadar beğeni elde ettim![]()
Tamamıyla aynısı...
- Her zaman uykumdan uyanmak.
- Çok geç yatıp sersemlemiş bir şekilde uyanıp işe gitmek.
- İşte durduk yere laf sokup zevkine hakaret eden çalışana karşı gelmemek.