Değme öyle /:Umarım kötü geçer,
O eskidendi. Artik gittigin lise universite puanini etkilemiyor.Öhöm ben günu size açıklayayım ''Hayatın temeli'' And Go the Lise And üniversite kısaca bu sınav hayatınızı oluşturacak
Öhöm iyi lise iyi üniversite demektir (açık okumayacaksan)O eskidendi. Artik gittigin lise universite puanini etkilemiyor.
Artik oyle degil iste. Eskiden lisenin puani ne kadar iyiyse universite giris sinavinin uzerine de o kadar puan ekleniyordu. Ama simdi boyle degil. Lise sadece havani etkiliyor.Öhöm iyi lise iyi üniversite demektir (açık okumayacaksan)
Yazar burada daha iyi bir eğitim alırsınız diyorArtik oyle degil iste. Eskiden lisenin puani ne kadar iyiyse universite giris sinavinin uzerine de o kadar puan ekleniyordu. Ama simdi boyle degil. Lise sadece havani etkiliyor.
Yok oyle bir dunya. Puani yuksek olan bir cok lisenin kadrosu kotu. Eskiden kadrosu iyi olunca puani yukseliyor, kadro kotulesince de puan dusmuyor. Bizim lise bu sene 360 ile kapatti ama kadrosu Trabzon'un en iyi kadrolarindan.Yazar burada daha iyi bir eğitim alırsınız diyor