Günün Konusu: Hytale

Pluginsel

★ #NerdeOEskiGünler ★
Emekli
En iyi cevaplar
0
hytale.png

unknown.png

MC 2.jpg

Selam! Baktım ki hafta sonuna geldik ve yeni Hytale oyununu duyurduk bende sizinle bu yeni oyun hakkında ufak bir sohbet yapmak istedim. Günün konusu: HYTALE. Aşağıda size vermiş olduğum soruları yanıtlayabilir VEYA direk kendi görüşünüzü yazabilirsiniz.
Sorular;
  • Hypixel Studios güzel bir oyun yapabilmiş mi?
  • Oyunu Minecraft 2 olarak görüyor musun?
  • Oyunun ismi (Hytale) sence güzel mi?
  • Oyunun bütçesi sence ne olması gerekiyor? (Bedava, Çünkü... / Ücreti ? Olması Gerekiyor, Çünkü..).
  • Oyunu oynamayı düşünüyor musun?
  • Oyunu ne için oynamayı düşünüyorsun?
  • Herhangi bir Hytale sunucusu kurmak gibi bir planın var mı?
  • Ekstra: ...
  • Hypixel Studios güzel bir oyun yapabilmiş mi? Evet. Çünkü grafikler, yaratıklar, hayvanlar, mekanikler, sunucu sistemi ve hile koruması sistemi çok güzel olmuş.
  • Oyunu Minecraft 2 olarak görüyor musun? Evet çünkü Minecrafta bayağı benziyor.
  • Oyunun ismi (Hytale) sence güzel mi? Bir daha ki sefere böyle bir ismi ben bulmaya çalışayım.
  • Oyunun bütçesi sence ne olması gerekiyor? (Bedava, Çünkü... / Ücreti ? Olması Gerekiyor, Çünkü..). Oyun 200 TL olursa bile alacağım, çünkü hak ediyor.
  • Oyunu oynamayı düşünüyor musun? Tabii ki.
  • Oyunu ne için oynamayı düşünüyorsun? Minecrafttan daha fazlasını yapmışlar.
  • Herhangi bir Hytale sunucusu kurmak gibi bir planın var mı? Evet var, ama bunu oyun yayınlandıktan sonra kesin kararlaştıracağım!
  • Ekstra: Teşekkürler, Hypixel Studios.

#Hytale :hytale:

UcanPatates26

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
  • Hypixel Studios güzel bir oyun yapabilmiş mi? Adamlar yapıyor tabi.Minecraftın gelişmiş versiyonunun gelişmiş versiyonu.
  • Oyunu Minecraft 2 olarak görüyor musun? Evet.
  • Oyunun ismi (Hytale) sence güzel mi? Evet güzel 40 yıl düşünsem aklıma gelmezdi.
  • Oyunun bütçesi sence ne olması gerekiyor? (Bedava, Çünkü... / Ücreti ? Olması Gerekiyor, Çünkü..). Ücretsiz olması gerekiyor.Çünkü minecraft oynayan kullanıcılar neden Hytale i parayla alsın ki?
  • Oyunu oynamayı düşünüyor musun? Evet ama ücretsiz olursa.
  • Oyunu ne için oynamayı düşünüyorsun? Minecraftta oynadığımız survivalın daha gelişmişini görmek için.
  • Herhangi bir Hytale sunucusu kurmak gibi bir planın var mı? Hayır
  • Ekstra: ...

AtomyTR

yerli webtoon & manga destekçisi
Grafiker
Emekli
En iyi cevaplar
19
  • Hypixel Studios güzel bir oyun yapabilmiş mi? Gayet güzel yapmışlar.
  • Oyunu Minecraft 2 olarak görüyor musun? Minecraft 3 olarak görüyorum.
  • Oyunun ismi (Hytale) sence güzel mi? İdare eder.
  • Oyunun bütçesi sence ne olması gerekiyor? (Bedava, Çünkü... / Ücreti ? Olması Gerekiyor, Çünkü..). Ücretsiz olursa oyun içindeki bazı şeyleri (özellikleri) deli gibi pahalı yaparlar ve oyunun kitlesi... Bence 15 ya da 24 TL gibi bir fiyat uygun olur.
  • Oyunu oynamayı düşünüyor musun? Bilgisayarım izin verirse neden olmasın?
  • Oyunu ne için oynamayı düşünüyorsun? Eğlence için.
  • Herhangi bir Hytale sunucusu kurmak gibi bir planın var mı? Oyun çıksın sonra düşünürüz.
  • Ekstra: ... :hytale: