Gürcistan'da çektiğim epik fotoğraflar

I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
polarize filtre kullan san biraz daha iyi olurmuş 2.resim dede diyaframın biraz kısılması lazım dı ama gene de güzel çekmişsin Gürcistana hiç gitmemiştim vakit bulursam gideyim bir ara böyle yapıları olduğunu hiç duymadım
Daha çok güzel şeyler var ama çekmeye fırsat olmadı maalesef :(

VictoryAndGlory

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Gerçekten güzel fotoğraflar. Hoşuma gitti özellikle şu son iki resim. Farklı kültürleri ve onları incelemeyi seviyorum. Mezun olsam da şöyle bi karadeniz turu atsam.

TrustNoONE

Kimyager , Sadece Kimyager.
En iyi cevaplar
0
Peh peh Pek sıradan olmuş düzgün anı yakalıyabilseydin gezdiğin yerler ilginçmiş / Yunanistana gittiğimde çektiydim bayaa fotoğraf ama şimdi nerdeğ :(

I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
Benzin almak için gidiliyor.
İfşa :(
2 damacana benzin ve paketlerce sigara kaçırdık sınırdan geçerken acayip heyecan yaptık :(
Ama önceliğimiz gezmekti tabii ki :(
Türk kafesine falan rastladık aşırı hoş bir yer, ek olarak Türkiye'de satılmayan ürünler var, Ginseng'li Pepsi gibi harika içecekler ve müthiş çikolatalar :([DOUBLEPOST=1428181529,1428181452][/DOUBLEPOST]
Kendini komik sanan çocuğun dramı...
Şu anda senin dramını yaşıyoruz maalesef, adam haklı :(
Karadeniz'de yaşamıyorsan bilmemen normal orada benzin daha ucuz :(

JusticeWhip

Pilli mafya
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
İfşa :(
2 damacana benzin ve paketlerce sigara kaçırdık sınırdan geçerken acayip heyecan yaptık :(
Ama önceliğimiz gezmekti tabii ki :(
Türk kafesine falan rastladık aşırı hoş bir yer, ek olarak Türkiye'de satılmayan ürünler var, Ginseng'li Pepsi gibi harika içecekler ve müthiş çikolatalar :([DOUBLEPOST=1428181529,1428181452][/DOUBLEPOST]
Şu anda senin dramını yaşıyoruz maalesef, adam haklı :(
Karadeniz'de yaşamıyorsan bilmemen normal orada benzin daha ucuz :(
Oraya gidis gelis parasi arti gümrük sorunu sana kalmis iskefcim :(
JusticeWhip[DOUBLEPOST=1428186118][/DOUBLEPOST]Karadeniz bana çok uzak :(

I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
Oraya gidis gelis parasi arti gümrük sorunu sana kalmis iskefcim :(
JusticeWhip[DOUBLEPOST=1428186118][/DOUBLEPOST]Karadeniz bana çok uzak :(
Kendi aracınla gidiyorsun zaten gümrükte de en fazla 4 saat beklenir :(
Bir şey demedim zaten bilmemen normal dedim :(

JusticeWhip

Pilli mafya
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Kendi aracınla gidiyorsun zaten gümrükte de en fazla 4 saat beklenir :(
Bir şey demedim zaten bilmemen normal dedim :(
Aracina diyelim fulledin depoyu orada yolda biter depoda bavullar felan neyse hadi olmasin. Bunlar gümrükte kontrol edilmiyor mu? Benzin depolasan kaçak benzin işine girer garip bir şey yani :_

I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
Aracina diyelim fulledin depoyu orada yolda biter depoda bavullar felan neyse hadi olmasin. Bunlar gümrükte kontrol edilmiyor mu? Benzin depolasan kaçak benzin işine girer garip bir şey yani :_
Şöyle ki, aracın deposu 60 L benzin alıyor ve damacana ise 15 L benzin alıyorsa toplam 75 L benzin almış oluruz.
Trabzon-Gürcistan arası 207,1 km ise gidiş geliş 414.2 km yapar araba 100 km'de 4 L benzin tüketiyorsa 1 km'de 0,04 L benzin tüketir 414 km'de ise 16.568 L benzin tüketmiş oluruz.
Aldığımız benzin miktarından bunu çıkaracak olursak 58,432 litrelik bir benzin miktarı elimizde kalır. Türkiye'de benzini 5 TL olarak alırsak, Eğer benzini Türkiye'den alsaydık 292.16 TL ödemek zorunda kalacaktık, Gürcistan'da ise 2,5 TL olan benzin için sadece 146.08 TL ödedik. Yani yarı fiyatına indi. Bu yolculuktan yaptığımız maddi kâr 146.08 TL oldu. Yanında da bu güzel hatıralar ve gördüğümüz güzel mekanlar kaldı.
Yeterli açıklama yapıldı mı sence :(

EminGny

İşsiz
En iyi cevaplar
1
Şöyle ki, aracın deposu 60 L benzin alıyor ve damacana ise 15 L benzin alıyorsa toplam 75 L benzin almış oluruz.
Trabzon-Gürcistan arası 207,1 km ise gidiş geliş 414.2 km yapar araba 100 km'de 4 L benzin tüketiyorsa 1 km'de 0,04 L benzin tüketir 414 km'de ise 16.568 L benzin tüketmiş oluruz.
Aldığımız benzin miktarından bunu çıkaracak olursak 58,432 litrelik bir benzin miktarı elimizde kalır. Türkiye'de benzini 5 TL olarak alırsak, Eğer benzini Türkiye'den alsaydık 292.16 TL ödemek zorunda kalacaktık, Gürcistan'da ise 2,5 TL olan benzin için sadece 146.08 TL ödedik. Yani yarı fiyatına indi. Bu yolculuktan yaptığımız maddi kâr 146.08 TL oldu. Yanında da bu güzel hatıralar ve gördüğümüz güzel mekanlar kaldı.
Matematik şov

JusticeWhip

Pilli mafya
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Haci emmi saygi ile karsiliyorum seni :) Sorun bide su var trabzonda olmayan kisi nabicak :(