Güvenilir Premium Hesap

PremiX

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar, Günümüzde bir sürü binlerce kişi bütçesi yok diye minecraft.net sitesine 92TL verip premium alamıyor.Bende aynı şekilde. Birsürü de ucuza premium satan site oluyor. Bi site neden minecraft sitesinden 92TL verip orjinal premium alıp 15-20TL'ye bunu satsınki ? Kendisi zarara girer. Tabii ki herkesin bildiği gibi siteler çalıpda veriyor. Sitenin ekmeğini elinden almak olmasın ama, malum siteden 2 adet herşeyi değişebilen premium aldım. İkisindede premiumumu vermediler. Ticket attım yine cevap yok! Arkadaşlar premium alıcaksanız bu siteden almayın. Bunu kesinleştirin bu siteye uğramayın bile. Güvenli değilse neden ünlü youtuberler açıklama kısmında öneriyor? Sitenin sahibi youtuberlerin ceplerine tıkıyor 200-300TL söylüyor güvenli olduğunu,bu devirde kim paraya hayır derki? Bu bir çözüm olamıyabilir. Sadece dolandırılmayın diye söylüyorum. Ben dolandırılmayın diye diyorum. iyi günler

JohnProst1

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Başarılı bir bilgi kullanılmalı azda olsa insanların mahçup durumlarını düşünmüş bir kişisin.
Teşekkürler sagol , iyi günler ve iyi forumlar.

Mevlid kandiliniz mübarek olsun.

acrossfire

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Rus kaynaklı bi site bulmustum gecen ay. Cs go 1€ /
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
3$ şeklinde acayip ucuz fiyatları vardı. Minecraft premium hesap gördüm 0.30$ a deneme amaclı alıp arkadasa verdim. Hayla kullanıyor

Sonradan sitenin mantıgı çözdüm.
Hackerlere aitmis bu site.
1€ ya satılan bir steam hesabı içinde cs go var, sahibi hesabı alana kadar oyna. Almazsa sonsuza kadar senin :D

YgtGamingTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Rus kaynaklı bi site bulmustum gecen ay. Cs go 1€ / gta 5 3$ şeklinde acayip ucuz fiyatları vardı. Minecraft premium hesap gördüm 0.30$ a deneme amaclı alıp arkadasa verdim. Hayla kullanıyor

1€ ya satılan bir steam hesabı içinde cs go var, sahibi hesabı alana kadar oyna. Almazsa sonsuza kadar senin :D
plati den bahsediyorsun sanırım

McWeb

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Rus kaynaklı bi site bulmustum gecen ay. Cs go 1€ / gta 5 3$ şeklinde acayip ucuz fiyatları vardı. Minecraft premium hesap gördüm 0.30$ a deneme amaclı alıp arkadasa verdim. Hayla kullanıyor

Platiden bahsediyorsan bende aldım 2 ay kullandım hesap buga girdi :/

OffcialZZ

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Benimde premium hesabım var platiden. Bazen buga giriyor(du). kökten çözdüm. 2 aydır bi sorun yok :)

DaxerS

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Doğru diyosun bu iş minecraft'ta dolandırıcılık haline geldi ama bazı siteler farklı oyunları gerçekten ucuza satıyor çünkü anlaşma yapıyolar binlerce oyun kodunu indirimden alıyorlar aynı CS:GO'nun 12 TL'ye satılması gibi CS:GO genellikle %50 indirimde olan bir oyun insanlar bundan faydalanıp binlerce alıyor oyundan CS:GO tekrar gerçek fiyatı olan 24 TL'ye dönünce indirimde diye satıyorlar + olarak youtuber işine gelelim 1. si youtuberler bunu rüşvet olarak değil sponsorluk olarak para alıp öneriyorlar 2. si mantıken düşününce aklı olan birisi internetten ucuza almaz çünkü minecraft indirime girmeyen bir oyun dolayısıyla ucuza alıp pahalıya satamicaklarını düşünmek çokta zor değil zaten bu kadar araştırmadan alan varsa eğer onun kendi problemi parayı çarçur edebiliyor demek ki yani insanlar bilinçli olsa siteler zaten satış yapamayıp batar.

4simpson

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
arkadaşlar türk sitesi dururken rus sitesi nedir :D
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
sitesi çok temiz iş yapıyor ben tavsiye ediyorum bana sağladıkları desteği ve konuşmalarındaki saygıyı hiçbir yerde görmedim.