Güvenilirmi Beyler ? Bir El atın

Mr1KinG

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Aliexpress bilindik bir site fakat Genelde oradaki ürünler genelde çakmadır. ve Çinden Gemiyle geldiğinden 1 ay kadar bekleyebilirsin.
Alacağın şeyler genelde lazer, Bıçak,otg kablosu gibi ucuz basit şeyler olmalıdır
Bide cardboard alabilirsin 5 tlye
Not: İçeriğe bakmadım tek gördüğüm şey razer oldu pad alabilirisin Sorun yok onda
Birde alacaksan Teline Uygulamasanı indir telde bazı ürünler bir miktar indirimli olur

SplashTR

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Yorumlarınız için teşekkür ederim fakat 30 gün bekleyemem :D
Ben vatana kaçar :):gg::gg::gg:

TANKPRO

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu tür siteler genellikle kargoyu bayağı geç getirir.Fakat çok daha ucuz olur.Vede garantisi olmaz.Fakat buna en uyumlu örnek olarak Vatan Bilgisayar var.Orada en küçük şeyin bile mutlaka garantisi olur.Eğer bozulma gibi bir şey olursada direk değiştiriyorlar.Fakat bu nedenlerce pahalı oluyor ve ürünler çok daha az.Benim önerim Cumartesi günü alışveriş yapman çoğu şeyde indirim oluyor.Hemde bayağı büyük bir indirim :D

Kokten

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Hocam AliExpress genellikle çinden getirir ürünleri bundan mütevellid ucuzdur ha bazısı çakmadır bazısı orjinal....Çoğu ürünün takip kodu yoktur bu yüzden ürünün nerede olduğunu bilemezsin ne zaman getireceklerini de bilemezsin 15-30-45-60 güne kadar yolu var...Gerisi sana kalmış :D