güvenli giriş modifiye edilmiş

asitsoft

Marangoz
En iyi cevaplar
0
başka forumlarda paylaşılmadı bu nedenle Minecraft Türkiye gibi işe yaramaz forumlarda yayınlanmasını istemiyorum.
Kod daha önce paylaşıldı bende modifiye ettim.
oyuncu oyuna giriş yapınca whitelist açılır 20 saniye sonra whitelist kapanır.whitelist açık olsa bile sunucuya bot girebilir diyenler yorum yazarlarsa daha iyi olur.yada daha iyisini yapabilirim diyenler.

Kod:
on connect:
 if {safewall::%player%} is not set:
  if player doesn't have permission "safe.giris":
   kick the player because "&a[&6Guvenlik Duvari&a] &bTekrar giriş yapın."
   wait 0.9 second
   set {safewall::%player%} to 1
   stop
 execute console command "/whitelist on"
 wait 20 seconds
 execute console command "/whitelist off"
execute console command "/whitelist add %player%"

on quit:
 delete {safewall::%player%}
on skript start:
 delete {safewall}

ReaLTaiizor

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Botu Tamamen Engellemeye Yönelik İddialıyım. %100 Engeller Aşağıdaki Kod:

Kod:
on connect:
    cancel event
    stop

on join:
    cancel event
    stop

on load:
    execute console command "whitelist on"
    stop

ShortPallMall

AtinaSaga.Com Türkiyenin ilk MMOSurvival sunucusu
En iyi cevaplar
2
skript ile bot mu engelleyeceksin güzel kardeşim :) bilgisayardan atılan botları belki engellersin yalnız sağlam bi makina olmasına gerek yok makinadan hertürlü bot yersin

Dpelqpleq_

Marangoz
En iyi cevaplar
0
O 20 saniye süresince giren oyuncular "bu sunucu wl'de" diyerek sunucuya girmeyebilirler. Ve botlar sürekli bu sistemi mesgul edip zaten amacına yardım etmis olursun. Sunucuyu neden wl'e alıyorsun ki?

RLC

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
1
2 gün önce sunucum inanılmaz bir bot saldırısına maruz kaldı. Skript ile hiçbirşey engellenmiyor. Aslında bot da değildi DDoS saldırısıydı. Skript işe yaramıyor. Ülkeleri engellemeyi deneyin ama benim gibi deneme amaçlı türkiyeyi engellemeyin uzak masaüstü gidiyor :D

ShortPallMall

AtinaSaga.Com Türkiyenin ilk MMOSurvival sunucusu
En iyi cevaplar
2
hele hele ddos un sunucu ile alakası yok vds makinanıza saldırırlar direk Allah tan küçük saldırı almışsınız bana 10gbit türkiyeden saldırı geliyodu bi ara en son anlaştık öyle saldırıyı kestiler adam bi vuruyodu veri merkezi serverin bağlantısını kesiyodu direk.