Güvenlik Sorusu Değiştiremiyorum

Dogadiga1

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Merhaba ben bugün 2.el minecraft premium satın aldım.
Eposta değiştirilebilir hesap aldım fakat onun için hesabınızı güvene almalısınız diyor. Güvenlik sorusu değiştirmeye bastığımda da hesabın kendi epostasına email gönderiyor. Yani güvenlik sorusunu değiştiremiyorum. Güvenlik sorusunu nasıl değiştirebilirim ?

ZoneSsBey

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
1
güvenlik sorusunu degiştiremezsin çünkü güvenlik sorusu premium ilk aktifleştirildiğinde yapılıyor .

ZoneSsBey

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
1
malesef oda degiştirilmiyor bu 2 şey en başta yapılır

1- E-POSTA
2-Güvenlik Sorusu

Degişebilen 3 şey var onlarda

Skin , İsim , Şifre

Dogadiga1

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Bir sürü epostasını değiştirenler var ama ? Ayrıca aldığım hesap email change li hesap.

ZoneSsBey

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
1
Ben degiştirmedim bu zamana kadar gerek duymadım varsada bilmiyorum kusura bakma . eğer varsa ayarlarda vardır szaten hani account bölümünde

ErenSB

Elmas Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
26
Merhaba ben bugün 2.el minecraft premium satın aldım.
Eposta değiştirilebilir hesap aldım fakat onun için hesabınızı güvene almalısınız diyor. Güvenlik sorusu değiştirmeye bastığımda da hesabın kendi epostasına email gönderiyor. Yani güvenlik sorusunu değiştiremiyorum. Güvenlik sorusunu nasıl değiştirebilirim ?

Orjinal sitesinden aldıysan e-posta değişebiliyor ancak güvenlik sorusunu bilmiyorum, orjinal sitesinden almadıysan bir bilgim yok.
Orjinal sitesinden almadıysan aldığın site ile iletişime geç ancak o tür siteler genelde dolandırıyorlar, hepsi hakkında bilgim yok tabi ancak orjinal sitesinden almak en mantıklısıdır her zaman.