- En iyi cevaplar
- 0
Merhaba arkadaşlar !
İlk defa bir oyunun incelemesini yayınlayacağım.
Hemen alttaki paragraftan başlayalım;
Yapay bir nano-virüs neredeyse tamamen ölümcül bir şekilde yayılarak yeryüzünden insanlığı sildi. Sadece birkaç kişi bunlan kurtulmayı başardı ve bunlardan birini sen canlandıracaksın !
Oyunun Özellikleri:
Oyunun en güzel yanı ise(Tabii bu benim görüşüm) java ile kodlanmıştır ! Yani bilgisayarınızda java yüklü olmalıdır...
Oyundan görüntüler :
Oyunun oynanış videosu :
Oyunun Trailer Videosu :
Oyun bizzat ben de oynadım ve size birkaç tavsiyede bulunmak isterim:
Oyunda tek seferdeki zombi saldırısında çok fazla zombi gelmekte. Bu nedenle mümkün mümkün olduğunca uzaktan onlara saldırın. Hatta mümkünse sürekli kaçarak saldırın. Oyunda birçok silah bulunmakta, bazı silahlar yakın dövüş için olduğundan saldırı hasarı fazladır. Olabildiğince hızlıca saldırıp ölmemek için oradan uzaklaşmalısınız . Oyunun grafikleri gayet güzel, hikaye de benim derecemde, güzel ağır çekim vuruşlar mevcut. Oyunu daha da güzel yapıyorlar
hani Yarış oyunlarında keskin virajları dönmek için kullandığımız ağır çekim hareketler olur ya, işte öyle bir ağırdan alma, ancak bu ağır çekim sizin ateş etme hızınızı etkilememekte, yani ağır çekim açsanız bile aynı hızda ateş edebiliyorsunuz ! Benden tavsiyeler bu kadar , İyi oyunlar dilerim !
Windows Sistem Gereksinimleri :
İyi Forumlar Dilerim !
İlk defa bir oyunun incelemesini yayınlayacağım.
Hemen alttaki paragraftan başlayalım;
Yapay bir nano-virüs neredeyse tamamen ölümcül bir şekilde yayılarak yeryüzünden insanlığı sildi. Sadece birkaç kişi bunlan kurtulmayı başardı ve bunlardan birini sen canlandıracaksın !
Oyunun Özellikleri:
- Zombi Orduları !
- Bir zombi kıyameti, Hikayeye taze bir bakış !
- Nano-Virüs, robot zombi tarafından bulaşmış...
- Görünüşte aynı, aynı zamanda birbirinden çok farklı düşmanlar.
- Rastgele oyun nesli, Her savaş birbirinden farklı...
- Her kahramanın kendisine özgü uzmanlıkları var !
- Cephaneliklerin yanı sıra iri kuleler !
- Ve gerçek bir post-apokaliptik atmosfer tabii ki!
Oyunun en güzel yanı ise(Tabii bu benim görüşüm) java ile kodlanmıştır ! Yani bilgisayarınızda java yüklü olmalıdır...
Oyundan görüntüler :
Oyunun oynanış videosu :
Oyunun Trailer Videosu :
Oyun bizzat ben de oynadım ve size birkaç tavsiyede bulunmak isterim:
Oyunda tek seferdeki zombi saldırısında çok fazla zombi gelmekte. Bu nedenle mümkün mümkün olduğunca uzaktan onlara saldırın. Hatta mümkünse sürekli kaçarak saldırın. Oyunda birçok silah bulunmakta, bazı silahlar yakın dövüş için olduğundan saldırı hasarı fazladır. Olabildiğince hızlıca saldırıp ölmemek için oradan uzaklaşmalısınız . Oyunun grafikleri gayet güzel, hikaye de benim derecemde, güzel ağır çekim vuruşlar mevcut. Oyunu daha da güzel yapıyorlar
Windows Sistem Gereksinimleri :
Minimum:- İşletim Sistemi: Windows 7, 8.1+
- İşlemci: Dual Core CPU 2.0 GHz
- RAM: 1 GB RAM
- Ekran Kartı: AMD Radeon HD2900 or NVIDIA GeForce 7600 or better
- DirectX: Version 9.0
- Hard Disk: 1.4 GB available space
Önerilen:- İşletim Sistemi: Windows 7, 8.1+
- İşlemci: Dual Core CPU 3.0 GHz
- RAM: 2 GB RAM
- Ekran Kartı: AMD Radeon HD7770 or GeForce GTX 650 or better
- DirectX: Version 9.0