ExtendedFox
Obsidyen Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Merhaba ben Ekrem adında 34 yaşında bir market müdürüyüm. Geçen gün işim yok marketteki insanları izliyorum oturdum. İki tane liseli vardı fakir. Birinin 20 lirası var birinin 2-3 lira parası var. Bu ona dedi 2 dondurma al ben vericem parayı sıkıntı yapma. Tamam dedi gitti dondurma dolabına bakıyo fakir fakir ne alsam diye. En son gözüne magnum takıldı magnum aldı. Bu ötekinin yanına gitti o da "git bi lipton al" gibisinden bir şeyler söyledi tam duymadım arkadaki sucuk standındaki erkek kız kılığına girmiş bağrıyor. Onu da not ettim kendime kovuyum diye. Neyse bu gitti hayvan gibi 2 litrelik şişeyi aldı. (Bardak da satmıyoruz nasıl içeceklerse artık.) Bu öteki de gitti 4-5 liralık bişeyler aldı. fakirler olm ne bekliyon. Bunlar kasaya gitti ben hala izliyorum. Bu az fakir olanın aklına tröllük gelmiş gibi bir yüz ifadesine takındı ben aldırış etmedim gazdır diye.
Kasada geçirirken az fakir olan arkadaşının önüne geçti, önce kendininkileri geçirdi. Liptonla dondurmalar ayrı dedi. O zaman var ya çocuğun yüz ifadesini görmeniz lazımdı sanki benzicide tuvalete gitmiş de çıktığında arabası yokmuş gibi. Bu az fakir olan hızlıca kaçtı. Çok fakir olanın tek diyebildiği şey "O ödeyecekti" oldu. Kasiyer dedi ki bunları geri götürün iade edin. Ama o gururuna yenik düştü ben geri götürür müyüm dedi cezası neyse çekelim. Bizim arka tarafta zenciler var bi problem çıkarsa diye tutuyorum onları. Bunları çağırdım ben gittiler çocuğun yanına. Fok balığı gibi Türkçe'leriyle buna bak sorun çıkmasın dediler. Ama bu dinlemedi ne olucaksa olsun dedi. Bu arkaya götürdüler paspas yaptırmaya diye. Bu fakir hala paspas yapacağını sanıyor bu paspas yaparken arkasından bi bayılltılar sabaha kadar öyle bıraktılar sonunda sağlık bakanlığından ölü hayvanları temizlemek için gelen adamlar geldi bunu götürdüler.
Benim marketin adı kirlendi.
napıyım sizce
(çok samimi değiller)
@Erenbulbul @adenzu54 @Tenekesaurus @EternalZone