H.A Plugin paketi FW

Daha Plugin paylasmami istermisiniz ?

• Kullanılan toplam oy
    9

HarunAkıska

Marangoz
En iyi cevaplar
0
arkadaslar 1 aydir paketleri paylasammi diye düsünüyordum salla ben yapiyim da dedim artik FW-Skyblock-TF2-HG-Kitpvp-GhostPVP-SG-GunPVP- paketleri ni tek tek sizlerle paylasacagim çogu kisi bilir skype degisti eskiden Kavurma1 di artik h1arun2 skype ekleyin sorunlarinizi hallederim + paketteki prem ler ayarli builder disinda ona istediniz yetkiyi vere bilirsiniz die fazla bisi eklemedim paketteki 2 güzel özellik Jetpack adamlar uça biliyor ve vip ler için ./dt sethome kisaca /dt sethome yazilan yere /home yazinca sizi dragon uçarak götürmektedir Konuya ilgi verirseniz beğenirseniz sevinirim :) Bu arada size zorluk olmasini istemedim için içine Schematic ler koydum 7 tane veya 8 bakarsiniz :) güle güle kullanin :)

Link:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

bu arada baslığa belirtmemisim 1.6.2 ile uyumludur :)

İmza:
Harun Akıska
hangi paket:FW[DOUBLEPOST=1375702469,1375699658][/DOUBLEPOST]yorum yokmu ve begei yokmu .sssss[DOUBLEPOST=1375710915][/DOUBLEPOST]güncelll[DOUBLEPOST=1375719891][/DOUBLEPOST]haci biraz ilgi gösterin bi indirip bakin su paket e hayran kalacaksiniz ......

MortalAngeL_

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Teşekkürler Çok İşime Yaradi Hiç Reklam Yok Tabi H.A Plugin Paketi Reklam Değilse :D[DOUBLEPOST=1375910814,1375882360][/DOUBLEPOST]Harun Bendemi Sorun Var Yoksa Plugindemi Ben Opum Ama Gamemode 1 Diyom Hakkın Yok Diyor Birde manuadd yaziyom diyoki manload diyor yazinca internal felan diyor

HarunAkıska

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Teşekkürler Çok İşime Yaradi Hiç Reklam Yok Tabi H.A Plugin Paketi Reklam Değilse :sırıtmak:[DOUBLEPOST=1375910814,1375882360][/DOUBLEPOST]Harun Bendemi Sorun Var Yoksa Plugindemi Ben Opum Ama Gamemode 1 Diyom Hakkın Yok Diyor Birde manuadd yaziyom diyoki manload diyor yazinca internal felan diyor

gurup lar la flan oynadiysaniz sıkıntı çıka biliyor bazenleri skype yukarda belirttim ekle soruna bide ben yakindan bakam :)

MortalAngeL_

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
He Anladim Tmm Ben GroupManagerden Bir Kaç Ayar Yapmiştim Silim Deneyeceğim O Zaman

HarunAkıska

Marangoz
En iyi cevaplar
0
tek istedim plugin paketini alip ismini degistirip benim die yayinlama maniz bunu yapmayin....[DOUBLEPOST=1375983790,1375965651][/DOUBLEPOST]konu güncellllll[DOUBLEPOST=1376094342][/DOUBLEPOST]paket 1.6.2 uyumlu ilgi gösterin..[DOUBLEPOST=1376300930][/DOUBLEPOST]Konu Güncel Herhangibi bi sıkıntıda Skype:h1arun2