Zurinqun
Lapis Toplayıcısı
- En iyi cevaplar
- 0

Bu nedür
@MUHDE
@Polkakorowakurwa
Temp klasörünü silsem bir şey olur mu?Bilip bilmeden yazmayalım bilgisayarda 3 adet temp bulunur bunlardan birisi olan windows temp i sadece sys .drv uzantılı dosyalar veya ona benzer önemlilik veya gelişmişlik içeren dosyaların templerini depolar temp nedir diye soracak olursanız genel olarak bir dosyanın log u diyebiliriz tabi bu log çok çeşitli olabilir bazı virüsler temp e sızıp diğer programların veya oyunlardaki bilgileri ele geçirerek kullanıcının çoğu şeyini elinden alabilir virüsler .temp uzantısına genelde sahip olmaz ama sahip olursa onun için ayrı bir reg veya .ini çalıştırması lazımki temp dosyası sanılan şeyi başka bir şey .exe olarak açabilesin her neyse orada yazan dosyaları açarak içine bakabilirsin text file yazıyor muhtemelen şifresiz bir programın logudur veya virüstür anti virüsler hiçbir zaman bütün virüsleri engelleyemez![]()
Temp klasörünü silsem bir şey olur mu?
Çok üzücü bir şey. Sürekli BitDefender orada tehtid buluyor daha şimdi açılışta 21 tehtid tespit etti hepsini engelledim. Onlar da engellenirken bilgisayar freeze*Evet windows başlatılır iken system 4 pidli arkadaşı 7000+ işlem sayısı ile temp klasöre bağlıyor bağlanamaz ise hata verip açılamaz![]()
Çok üzücü bir şey. Sürekli BitDefender orada tehtid buluyor daha şimdi açılışta 21 tehtid tespit etti hepsini engelledim. Onlar da engellenirken bilgisayar freeze*
windows 7 de temp klasöründeki her boku sildim bi *** olmadıEvet windows başlatılır iken system 4 pidli arkadaşı 7000+ işlem sayısı ile temp klasöre bağlıyor bağlanamaz ise hata verip açılamaz![]()
windows 7 de temp klasöründeki her boku sildim bi *** olmadı![]()
editledimO senin dediğin kullanıcıya özgü temp klasörü onda bir şey yok tabii ki silinebilir![]()