Yapamayan sunucular yapamıyor herkes insan sonuçta herkes her şeyi bilecek değil ya. Tabi bu da biraz anlayış la alakalı anlayışlı olmayan bir insan tepkisi sizin tepkiniz.En başta doğru dürüst koruma yapsınlar o zaman ? Yapan sunucular yapıyor
Dediğim gibi anlayış önemli. Hiç kimse bir anda büyük, bilgili olamaz ama bazı basit insanlar herkesi bir sandığı için böyle boş konuşma cesaretini alıyor.O halde diğer sunucular varken millet ona girmez bu kadar basit. Eğer fark yaratmak istiyorlar ise yapmaları lazım yapmazlar ise kendi aralarında oynasınlar ne milleti uğraştırsınlar nede kendilerini
Tekrar tekrar üstüne basarak söyleyeyim anlayış. Tabi size bu yok ve ben bu konuşmaya devam etmek istemiyorum ne de olsa büyük alimler boşa demiyor ben cahillere laf anlatacak kadar akılı değilim diye.O halde isim değiştirmesinler bkz. hop hata var hadi isim değiştirelim tüm herşeyi silelim oyuncuların emekleri boşa gitsin viplere özel ilgi onların süreleri devam edecek , bumu yani ?
Malesef ddos atınca çakma lobi diye bir şey seni kurtaramazÇakma lobi olduktan sonra nafile olur