Habire Isim Degiştiren Sunucu Sahipleri?

MC4FUN

play.mc4fun.net
En iyi cevaplar
4
Ruh hali
Şunu Farkettim 15 Tatilden Bu Yana 4-5 Sunucu Sahibi Habire Server Ismi Degiştiriyor Bunun Sebebi Ney?
1 Vip Satip Sunucu İsmimi Degiştiriyorsunuz Cok Merak Ediyorum Veya 2 Haftada 1 Yeni Servermi Aciyorsunuz?
Gercekten merak ettigim icin soruyorum.

Oswin

play.oswinnetwork.com
En iyi cevaplar
0
Şu ana kadar 1 kere isim değiştirdim o da sunucunun konusu değişti.

BraveHero

Dobloyu n'aptın
En iyi cevaplar
1
Ruh hali
€rgen nicki gibi bir türlü yerlerinde duramıyorlar.. (Hakaret değildir. Sadece benzetme)

turkler

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
1-MinecraftServer Uygulamasını Aç ( www.minecraft.net 'ten Indirebilirsin)
2-Karpuz Molası!
3-Sunucuyu Aç.
4-ColorSVName_Addon Pluginini Indir.
5-Sunucuya ColorSVName_Addon'u Plugin Olarak Indir.
6-ColorSVName_Addon'u Aç.
7-Su İç.
8-TextName1 'den Textname5 ' E Kadar Olan Boşluklar Bulunuyor.
1'Den 5'e Kadar Değişmesini İstediğin Yazıları Yaz.(Örneğin TextName1: Pancar Textanme2: Domates.....)(Renkleri Kullanabilirsin.
9-Şimdi Sunucuya Gir,Yazdığın İsimlerin Değiştiğini Göreceksin!

rizelimico

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Bunun konuda kime gönderme yapıldığını iyi biliyorum, ve olay şu sunucu değişme sebebi ve isim değişme sebebi saldırılardır. Ve her sunucu açtığında eski viplerin kalan süresi kadar vip veriyorlar, millete vesvese verip milletin aklını karıştırmayın.

rizelimico

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
En başta doğru dürüst koruma yapsınlar o zaman ? Yapan sunucular yapıyor
Yapamayan sunucular yapamıyor herkes insan sonuçta herkes her şeyi bilecek değil ya. Tabi bu da biraz anlayış la alakalı anlayışlı olmayan bir insan tepkisi sizin tepkiniz.

rizelimico

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
O halde diğer sunucular varken millet ona girmez bu kadar basit. Eğer fark yaratmak istiyorlar ise yapmaları lazım yapmazlar ise kendi aralarında oynasınlar ne milleti uğraştırsınlar nede kendilerini
Dediğim gibi anlayış önemli. Hiç kimse bir anda büyük, bilgili olamaz ama bazı basit insanlar herkesi bir sandığı için böyle boş konuşma cesaretini alıyor.

rizelimico

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
O halde isim değiştirmesinler bkz. hop hata var hadi isim değiştirelim tüm herşeyi silelim oyuncuların emekleri boşa gitsin viplere özel ilgi onların süreleri devam edecek , bumu yani ?
Tekrar tekrar üstüne basarak söyleyeyim anlayış. Tabi size bu yok ve ben bu konuşmaya devam etmek istemiyorum ne de olsa büyük alimler boşa demiyor ben cahillere laf anlatacak kadar akılı değilim diye.

Kronik2143

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
@Nornia dostum sen hele bi sunucu aç bi kaç arkadaşa bildirek deneme amaçlı 4 5 kişi makinedan size ping yollamaya başlasınlar ozaman koruma neymiş görürsünüz ?

Scoropion

✓ oyna.CraftRices.biz ✓
En iyi cevaplar
0
Sebebi, bir sunucu açıyorlar adı kirlenince hemen ismi değişiyor finished :S