Hack Korumasi

ByDeichor

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ücretli satılan pluginler var, satın alıcaksan atabilirim. Ayrıca hile korumalı launcherler var.

Blade

Önce İnsan
En iyi cevaplar
0
NoChatPlus zaten sunucunuzda olmazsa olmaz bır plugındir.Onu zaten yuklemelısınız.AAC zaten paralı bır eklentıdır fakat sadece 1.8 sürüm serverler içindir.AntiAura plugini satın alabılırısiniz 1.7 1.8 serverlerde kullanılmaktadır.Pluginin çalışması için ProtokolLib ve LibDisquise kullanılması gerekmektedir

ByDeichor

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şu hile korumalı launcher nedir onu bir açarmısın?
Örneğin Türk sunucularında gördüğüm tek sunucu SonOyuncu, özel Launcherleri var ve bu sayede istediği hile korumasını yapıyor. Daha doğrusu herhangi bir dosya değişirse düzeltiliyor, öyle oyuna giriş sağlanıyor. Hile yapmak nerdeyse imkansız oluyor. Sunucu ve launcher için plugin ile ayarlanabilir, ancak özel bir launcher kodlamalısın.

successed

PLAY.İZMİRMC.COM 1.13 #BİR BLOK DÜNYASI!
En iyi cevaplar
0
Örneğin Türk sunucularında gördüğüm tek sunucu SonOyuncu, özel Launcherleri var ve bu sayede istediği hile korumasını yapıyor. Daha doğrusu herhangi bir dosya değişirse düzeltiliyor, öyle oyuna giriş sağlanıyor. Hile yapmak nerdeyse imkansız oluyor. Sunucu ve launcher için plugin ile ayarlanabilir, ancak özel bir launcher kodlamalısın.
Hile korumalı launcher kelimesi bana komik geldigi için sorma geregi duydum zira içerigini zaten biliyorum. Launcherlerin yapılma amacı hileyi engellemek oldugu için başına "HİLE KORUMALI" eklemenize gerek yok diye düşünüyorum. Yoksa bir server neden okadar uğraşsınki :)

MrAga98

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
NoChatPlus zaten sunucunuzda olmazsa olmaz bır plugındir.Onu zaten yuklemelısınız.AAC zaten paralı bır eklentıdır fakat sadece 1.8 sürüm serverler içindir.AntiAura plugini satın alabılırısiniz 1.7 1.8 serverlerde kullanılmaktadır.Pluginin çalışması için ProtokolLib ve LibDisquise kullanılması gerekmektedir
No Cheat Plas indirmem Sebebim Consolda Warnig yazisi cikiyor ve dunyaya zarar vere bilceginen endisleneiyorum